Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Χριστούγεννα στην Κύπρο: Οι 20 εκδηλώσεις της εβδομάδας!

Η πιο όμορφη στιγμή του χρόνου έφτασε

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2019

Είναι πλέον γεγονός.

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται σε εκείνη την υπέροχη φάση του στολιδιού που σκαρφαλώνει αργά αλλά αποφασιστικά μέχρι να φτάσει στην κορυφή του δέντρου. Κίνηση στους δρόμους (κακό αυτό), χαρά και τραγούδια στους πεζόδρομους (καλό αυτό) και δώρα, παιχνίδια, εκδηλώσεις (ακόμα πιο καλό αυτό το τελευταίο).

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα μπορείς ακόμα να κάνεις στην πόλη και σου τα παρουσιάζουμε:

Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Παραμυθούπολη Χριστουγέννων
Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων επέστρεψε και φέτος για να μας βάλει από νωρίς στο πνεύμα των γιορτών. Στο χώρο λοιπόν όπου στήθηκε και τις δύο προηγούμενες χρονιές, δηλαδή στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Τροόδους (Φώτα Ορφανίδη), στον ίδιο χώρο και φέτος για δύο περίπου μήνες, μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας θα στήσει τα παιχνίδια του, για να μας προσφέρει ξεχωριστές στιγμές. Μάλιστα όπως κάθε χρόνο, πέρα από σπιτάκια, λιχουδιές και παιχνίδια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες. Σημείωσε τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στις 23 Δεκεμβρίου και του Γιώργο Τσαλίκη στις 3 Ιανουαρίου.   Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 20.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, Λευκωσία, 20.00. Είσοδος ελεύθερη.

«Coppelia» από το Μπαλέτο Νέων 
Γιορτάζοντας τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του το Μπαλέτο Νέων συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, παρουσιάζοντας στο κοινό ένα μεγάλο γεγονός, το μέγεθος του οποίου δεν έχει επιχειρηθεί ξανά. Η φημισμένη μπαλετική κωμωδία «Coppelia», μια τρυφερή ιστορία αγάπης η οποία ανήκει στον μικρό και εκλεκτό κύκλο των μπαλέτων του 19ου αιώνα που επέζησαν μέχρι σήμερα χωρίς καμία διακοπή στην πορεία τους, είναι το έργο κλασικού χορού που θα παρουσιάσει το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας με ζωντανή μουσική εκτέλεση από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Κουντούρη. Σκοπός της παράστασης είναι η ενθάρρυνση της συνεργασίας μεταξύ νεαρών ταλαντούχων παιδιών, με βάσεις την τέχνη του χορού και της μουσικής, η προώθηση των τεχνών και η συνεισφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 19.00, εισιτήρια Tickethour.com.cy.
 
Επιστρέφει το «Αστέρι στο Άπειρο»
Μια επιπλέον παράσταση με το «Αστέρι στο Άπειρο» δίνει, κατόπιν απαίτησης του κοινού, η ομάδα Άπειρο απόψε. Αποτελεί μια ελεύθερη θεατρική μεταφορά του μπεστ σέλερ του Τζον Γκριν «Το Λάθος Αστέρι» (Fault in our Stars) από την Ερμίνα Κυριαζή, η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία. Εξερευνά την αστεία, συναρπαστική και τραγική συνάμα κατάσταση του να είσαι ζωντανός κι ερωτευμένος. Μια βαθιά συγκινητική ιστορία τριών παιδιών που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο και καθένα μέσα από το δικό του «ταξίδι» και αγώνα συνδέεται με το άλλο με τρόπο μοναδικό και μέσα από χιούμορ και αυτοσαρκασμό διαχειρίζονται τη ζωή και την ασθένειά τους. Παίζουν: Αναστασία Ζαντή, Γρηγόρης Πετρή, Κωνσταντίνος Σωκράτους, Άντρα Κάσινου, Χάρης Ευριπίδου, Ερμίνα Κυριαζή.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Θέατρο Ένα, Λεμεσός, 18.30. Πληρ. 99395970.


 
«One for Sorrow» στο Εγκώμιο
Το έργο της Κορντίλια Λιν «One for Sorrow» προτείνει η Θεατρική Ομάδα Μαρίας Καρολίδου, σε σκηνοθεσία της ίδιας. Είναι το δεύτερο έργο της Βρετανίδας συγγραφέως που παρουσιάζει η ομάδα μέσα σε μερικούς μήνες, μετά το επιτυχημένο «Λέιλα και Συνεργάτες». Το  έργο αναδεικνύει με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία σύγχρονα θέματα όπως το θέμα του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της κουλτούρας και της γλώσσας του φόβου, του κόσμου των μίντια και της πολιτικής ορθότητας, της σύγκρουσης γενεών και της σύγκρουσης ιδεολογιών. Με αφορμή μια φανταστική τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο η συγγραφέας τοποθετεί τη δράση στο σπίτι μιας μεσοαστικής οικογένειας, η οποία το βράδυ της επίθεσης δέχεται έναν απρόσμενο επισκέπτη και αναγκάζεται, εκ των πραγμάτων, να έρθει αντιμέτωπη με τις προκαταλήψεις, τις πολιτικές, κοινωνικές και ηθικές της αρχές. Παίζουν: Δημήτρης Αντωνίου, Άννα Γιαγκιώζη, Άντρια Ζένιου, Αντρέας Κουτσόφτας, Θέκλα Φλουρή.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99784920.
 
 Εικονίσματα της ΕΟΚΑ
Η έκθεση του Γιάννη Γίγα με τίτλο «Εικονίσματα της ΕΟΚΑ- Σημεία συνάντησης σε έναν αντιστασιακό ορίζοντα» ανοίγει σήμερα στο Βιβλιοπωλείον-Καφεαναγνωστήριον το Έρμα, στη Λευκωσία. Εικονοστάσια ηρώων, μαρτύρων και φωτισμένων ανθρώπων υψώθηκαν ανά τους αιώνες σαν σημεία συνάντησης λαών και γενεών δίνοντας ώθηση στις δημιουργικές δυνάμεις τους στον δρόμο τους προς την ακεραιότητα, την  τελείωση και την ελευθερία. Η παρούσα έκθεση αποτελεί μια τέτοια περίπτωση. Μετά την παρουσία των αντιιμπεριαλιστικών «Προσώπων» του Γίγα στη 10η Drawing Now του Παρισιού (2015), τη συμμετοχή του με την ίδια ενότητα, στην 2η  Bienal del Sur: Pueblos en Resistencia (2017) στο Καράκας της Βενεζουέλας (επιλέχτηκε ως η μόνη ευρωπαϊκή συμμετοχή) και στην 6η Μπιενάλε της Αθήνας ANTI (2018), μια νέα σειρά «Προσώπων» αφιερωμένη στην Ε.Ο.Κ.Α. (σε ένα από τα πιο επιτυχημένα αντιαποικιοκρατικά αντάρτικα του κόσμου) παρουσιάζεται στην πατρίδα Κύπρο.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Βιβλιοπωλείον – Καφεαναγνωστήριον «Το Έρμα», Λευκωσία. Πληρ. 22346770. Εγκαίνια: 6μ.μ. Μέχρι 15 Ιανουαρίου
 
«Όταν περνούν οι γερανοί» στη Λέσχη
Με μια από τις κορυφαίες σοβιετικές ταινίες, το θρυλικό φιλμ του Μιχαήλ Καλοτόζοφ «Όταν περνούν οι γερανοί» (1957), ολοκληρώνει τις προβολές της για το 2019 η Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού. Η ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Κανών και αντανακλά καλύτερα από κάθε άλλη το τέλος της σταλινικής εποχής στις τέχνες και τα γράμματα. Στη Μόσχα του 1941, η Βερόνικα ερωτεύεται με πάθος τον Μπόρις. Ο πόλεμος τους χωρίζει, η Βερόνικα χάνει τους γονείς της σε βομβαρδισμό, βιάζεται από τον αδερφό του αγαπημένου της, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει ότι ο Μπόρις σκοτώθηκε. Με τους Τατιάνα Σαμαΐλοβα, Αλεξέι Μπατάλοφ, Βασίλι Μερκούριεφ, Αλεξάντερ Χβόριν.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου,  ΡΙΟ 3, Λεμεσός, 20.15.

Αντιγόνη του Σοφοκλή
Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ προγραμματίζει παρουσιάζει τη νέα θεατρική του παραγωγή, «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, μια τραγωδία δωματίου σε σκηνοθεσία Έλενας Αγαθοκλέους. Η παράσταση «Αντιγόνη» του ΜΙΤΟΣ δεν εστιάζει στην ανωτερότητα του θείου νόμου απέναντι στον ανθρώπινο, αλλά στην ανάγκη να ακούει ο ένας τον άλλο, να μελετά την άλλη άποψη, γιατί κανείς δεν έχει ποτέ δίκαιο μόνος του (στ. 707). Είναι μια πολιτική συζήτηση, μια δημόσια κουβέντα περί των νόμων της πόλεως, που θα πραγματοποιηθεί σε χώρους τέχνης σε Λεμεσό και Λευκωσία. Η παραγωγή θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου ΘΥΜΕΛΗ.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Αποθήκες Παπαδάκη, Λεμεσός, 20.30.

Συναυλία στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Μητρόπολης 
Στις 23 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης μεταξύ 5:30 – 6:30 μ.μ. οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν την Φιλαρμονική Ορχήστρα Αστυνομίας Κύπρου σε χριστουγεννιάτικη μουσική. Η είσοδος θα είναι δωρεάν. Δες το υπόλοιπο πρόγραμμα, εδώ.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, προαύλιος χώρος της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής, Επιισκοπειό, Λευκωσία.

Λεωνίδας Μπα λάφας
Το Savino Live παρουσιάζει τον Λεωνίδα Μπαλάφα.  O Λεωνίδας Μπαλάφας έρχεται στη Λάρνακα στο Savino Live με την παρέα του για μια μοναδική βραδιά με τραγούδια απ'όλην τη δισκογραφική του πορεία την Δευτέρα στις 23 του Δεκέμβρη. Καλώς ν'ανταμωθούμε!
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Savino Live, Λάρνακα, 21.00. Πληροφορίες: 99860304 / 99426011. Εισιτήριο: €12 προπώληση και €15 στην είσοδο.
>> Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, Ravens, Λεμεσός, 22.00. Τιμή εισιτηρίου: €12 προπώληση, €15 από την είσοδο. Πληρ. 99614100.

Αμνησία... ξανά στην κυπριακή σκηνή 
Οι ΑΜΝΗΣΙΑ επιστρέφουν, μετά από επτά χρόνια αποχής, στην κυπριακή ροκ σκηνή. Και αν είσαι ροκάς (και όχι μόνο) που σέβεται τον εαυτό του, δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τις συναυλίες! Αναμφισβήτητα, πρόκειται για reunion μεγατόνων. Επτά χρόνια (φαγούρας) ήταν αρκετά και η επανένωσή τους αναμένεται να ταράξει (όχι αδίκως) τα μουσικά δρώμενα του νησιού. Ο Γιώργος Κλεάνθους (πλήκτρα), ο Γιώργος Σάββα (τύμπανα), ο Γιώργος Γρηγορίου (φωνή) και ο Ρολάνδης Λαζίδης (κιθάρα), εκ των ιδρυτικών μελών του συγκροτήματος, ενώνονται με τους νέους (αλλά ωραίους) Ανδρέα Βασιλείου (κιθάρα) και Ξάνθο Παττίχη (μπάσο) σε μια συνάντηση κορυφής. Και όλοι μαζί ετοιμάζουν ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, όχι με χρονοκάψουλα, αλλά με κρυμμένα “διαμαντάκια” της χρυσής δεκαετίας του ’90 της ελληνικής ροκ. Αυτοί οι έξι τύποι που, όπως μας είπαν, δεν ακολουθούν συνταγή επιτυχίας, αλλά κατά βάση συνταγή για να γουστάρουν, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με covers από Τρύπες, Διάφανα Κρίνα, Ενδελέχεια, Ξύλινα Σπαθιά, Magic de Spell και Παύλο Σιδηρόπουλο. Και όλα αυτά λίγο πριν μπουν στο στούντιο, για να γράψουν τη δική τους μουσική και μας στείλουν εκ νέου αδιάβαστους. 
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Down Town, Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 99810011.

Christmas and the Snow Queen
To εντυπωσιακό show "Christmas and the Snow Queen" ήρθε στην Κύπρο. Η σημαντικότερη παράσταση για όλη την οικογένεια αυτού του χειμώνα! Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εσείς, μαζί με τον Άγιο Βασίλη και τις πολικές αρκούδες, θα έχετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γη της Βασίλισσας του Χιονιού. Περιπέτειες και κίνδυνοι θα σας περιμένουν σε κάθε στροφή. Το Τέρας των πάγων θα υπερασπιστεί το Βασίλειο του Χιονιού. Οι πολίτες του βασιλείου θα προσπαθήσουν να λιώσουν την καρδιά της Βασίλισσας. Αλλά ο Άγιος Βασίλης και οι φίλοι του θα βοηθήσουν να νικήσουμε. Θα απολαύσετε φώτα λέιζερ και τεράστιες χιονοστιβάδες. Και το μεγαλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα! Δωρεάν φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, τις πιστές πολικές αρκούδες του και το Τέρας των πάγων. Ολοταχώς στο Τσίρκο!
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, 18.00.
>> Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 16.00.

Melisses 
Το No1 ελληνικό συγκρότημα, MEΛISSES, επιστρέφει στο νησί μας για μια και μοναδικ;h εμφάνιση ανοίγοντας το χορό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Mια εμφάνιση που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. 
Έχοντας στις αποσκευές τους όλες τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει εδώ και περίπου μια δεκαετία, αλλά και νεότερες όπως τα τραγούδια «Κρυφτό» και «Δεν έχω ιδέα», αλλά και το «Ένα λεπτό», που κυκλοφόρησε ο Χρήστος Μάστορας σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μπάση πριν από λίγο καιρό, οι Μέλισσες ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, «Pavilion Hall», Λευκωσία,  20.30. Πληρ. 99930230.

Χριστούγεννα Παντού
Χριστούγεννα. Η γιορτή των παιδιών, της χαράς και της αγάπης. Οι πρετοιμασίες, τα παιδικά κάλαντα, η φωτισμένη εκκλησιά με την αυγή, οι γλυκιές ψαλμωδίες, το γιορτινό τραπέζι. Το γεγονός της γέννησης του Χριστού γίνεται ξανά, για όλους, αφορμή χαράς, αληθινής ζωής και δοξολογίας! Χριστός γεννάται! Χαρά στον κόσμο! Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού είναι και φέτος γεγονός και σε αυτήν συμμετέχουν τα Μουσικά Σύνολα της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού: Εκκλησιαστική Χορωδία ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ, Παραδοσιακή Χορωδία ΑΝΑΤΟΛΗ, και το Μουσικό Σχήμα της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 20.00. Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Artbat
Οι Artbat, τo δίδυμο των Ουκρανών Artur & Batish, αποτελούν ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της Ουκρανικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής κι απολαμβάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης. Τα τελευταία χρόνια οι δυο έμπειροι djs και παραγωγοί από το Κίεβο έχουν εδραιώσει την θέση τους στην σκηνή, από το ντεμπούτο τους έως και σήμερα. Το κλειδί της επιτυχίας τους είναι ο δυναμικός, εφευρετικός τους ήχος με την εντυπωσιακή ικανότητα να δημιουργεί τεράστια ενέργεια από τα club dancefloors μέχρι τις τεράστιες αρένες. Αυτός είναι ένας και από τους λόγους που ακούμε τις παραγωγές τους στα set καλλιτεχνών όπως Solomun, Tale of us, Deadmau5 και Richie Hawtin. Μαζί με τους Artbat και οι Tash, Paul Angelo & Don Argento.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, State Night Club, Λευκωσία. Πληρ.: 22255111.

Χάρης Βαρθακούρης
Η εορταστική περίοδος ξεκινά με τον Χάρη Βαρθακούρη στον Ουρανό! Στο χώρο του Ouranos rooftop του ξενοδοχείου Annabelle, o Χάρης Βαρθακούρης θα μας δώσει ξανά την ευκαιρία να απολαύσουμε το υπέροχο ρεπερτόριο του. Μαζί του στο πιάνο ο Ευθύβουλος Θεοχάρους, στην κιθάρα ο Δημήτρης Σουρουλλάς και στο μπουζούκι ο Γιώργος Δημητρίου.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Ouranos rooftop, Annabelle hotel, Πάφος, 21:30-00:30. Ελάχιστη κατανάλωση €30.00 ανά άτομο. Για κρατήσεις και πληροφορίες, 99 499 887 (ή gserv.annabelle@thanoshotels.com).

Ρένα Μόρφη 
Το Vinylio Wine Etc διοργανώνει ένα Χριστουγεννίατικο πάρτι γεμάτο μουσική αυτή τη φορά στην έντεχνη Ροκ Μουσική Σκηνή Πέραμα γιατί πέρα απο την Ελένα Σολέα, Ευθυβουλο Θεοχάρους, Δημήτρη Σουρουλλά και τους καλεσμένους μουσικούς τους σ αυτό το πάρτυ θα τραγουδήσει και η Ρένα Μόρφη.  
Ένα πάρτυ γεμάτο μουσική, καλό φαγητό, διαλεκτά κρασιά και ποτά, αγκαλιές, χαμόγελα, 
>> Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, «Μουσική Σκηνή Πέραμα», Λεμεσός, Πληρ. 99300430.
>> Τετάρτη 25 Δεεκμβρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία. 

Άι Βασίλη Βασιλιά
Τα πιο ωραία μουσικά Χριστούγεννα θα ζήσουν όσοι θα καταφέρουν να βρεθούν την παραμονή των Χριστουγέννων το απόγευμα στο Παττίχειο θέατρο. Η «Διάσταση» με μια τεράστια εμπειρία σε παραστάσεις τέτοιου περιεχομένου συναντά τα τραγούδια και τις μουσικές που έγραψε ο συνθέτης Κώστας Κακογιάννης για τις μέρες αυτές .Τραγούδια που κατά καιρούς τραγούδησαν σπουδαίοι ερμηνευτές όπως ο Johnny Logan, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δώρος Δημοσθένους, η Αλέξια και άλλοι. Η παράσταση έχει τον τίτλο «Άϊ Βασίλη Βασιλιά». Ο τίτλος βγαίνει μέσα από την δισκογραφική δουλειά του Κώστα που είναι βασισμένη σε τραγούδια στη Κυπριακή διάλεκτο αλλά και δημοτική σε στίχους του Πάμπου Κουζάλη που ερμήνευσε το συγκρότημα «Ορειβάτες». Στο πρώτο μέρος της παράστασης θα ακουστούν τα τραγούδια αυτά ενώ στο δεύτερο μέρος θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο στο οποίο περιλαμβάνονται και συνθέσεις του Κώστα Κακογιάννη. Στη παράσταση λαμβάνουν μέρος το Φωνητικό Σύνολο, η Παιδική Χορωδία και Ομάδα Χορού της «Διάστασης», ο συνθέτης Κώστας Κακογιάννης, o Aντρέας Αροδίτης, η Μάριαμ Βενιζέλου. Επίσημος καλεσμένος ο Πάτερ Νικόλαος Λυμπουρίδης που θα ερμηνεύσει στο πρώτο μέρος μαζί με το Φωνητικό Σύνολο τραγούδια του Κώστα Κακογιάννη. Το μουσικό αποτέλεσμα έχει επιμεληθεί ο Κώστας Κακογιάννης και τις διδασκαλίες για το Φωνητικό Σύνολο Ισαβέλλα Χριστοφίδου και για την Παιδική Χορωδία η Χριστίνα και Δήμητρα Πισσουρίου.
>> Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 16.00. Είσοδος δωρεάν, με δελτία εισόδου. Πληρ. 25377277.

Χρήστος Δάντης 
Ο Χρήστος Δάντης τραγουδά στις 26 Δεκεμβρίου στα Αντίπεινα Live και μας ταξιδεύει πίσω στα 90’ς με τις μοναδικές τους επιτυχίες 
"Για μένα αυτό, είναι ένα τσιγάρο δρόμος..." "Το παλιό μου παλτό", "Κομμάτια"," Ένα τραγούδι ακόμα", " Πάει η αγάπη μου", και άλλα πολλά 
Επιτυχίες του από τα 90's μέχρι και σήμερα σε συνδυασμό με ένα ανατρεπτικό λαϊκό πρόγραμμα θα μας παρασύρουν και θα μας διασκεδάσουν μέχρι το πρωί! 
>> Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, «Αντίπεινα Live», Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 99157577

Magic De Spell
Οι Magic de Spell γιορτάζουν την σαραντάχρονη πορεία τους στον μουσικό χώρο στην σκηνή Ravens στη Λεμέσσο. Η μπάντα που ξεκίνησε ως αγγλόφωνη αλλά εξελίχθηκε σε ένα ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα έρχονται να τραγουδίσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες και να εγκαινιάσουν τη νέα δεκαετία τους, παρουσιάζοντας ζωντανά νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Είμαι» (ποίημα του Ιάσωνα Σταυράκη, 1ο παγκόσμιο βραβείο ποίησης 2018).
Magic de Spell line up: Γιώργος Λαγγουρέτος - φωνή, Θοδωρής Βλαχάκης – drums, Γιώργος Αρχοντάκης – μπάσο, Δημήτρης Μποτής – keyboards, Βαγγέλης Θεοδωράκης – κιθάρες.
>> Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, «Ravens», Λεμεσός, 22.00. €12 & €15. Πληρ. 99614100.

Γιώργος Τσαλίκης
Ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια ξεχωριστή και μοναδική live εμφάνιση με την ορχήστρα στις 26 Δεκεμβρίου και ώρα 22:00 στη Αθηένου. Έτοιμος να μας ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες του επιτυχίες, μαζί του η Τραϊάνα Ανανιά.
>> Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, Αίθουσα Δεξιώσεων Ανάμνησης, Αθηένου, Λάρνακα, 22.00, €20. Πληρ. 95128564, 97711826, 97906830.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close