Shopping , News

Αυτό το (εντυπωσιακό) κατάστημα θα κλέψει την καρδιά σου!

Τα λουλούδια σε κουτί είναι ό,τι πιο όμορφο και ξεχωριστό μπορείς να χαρίσεις

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2019

Σ’ ένα πρωτοποριακό χώρο στο κέντρο της Πάφου θα βρεις τα πιο όμορφα διατηρημένα λουλούδια για να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τα τριαντάφυλλα, οι ορτανσίες, τα χρυσάνθεμα μέχρι και οι εξωτικές ορχιδέες (σε κάθε λογής χρώμα), μετατρέπονται σε μοναδικές συνθέσεις που εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό! 

Εξάλλου, ποιος είπε ότι τα λουλούδια είναι μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τα λουλούδια είναι ένα δώρο που θα χαρίσεις σε πολλές περιπτώσεις, όπως προτάσεις γάμου, γενέθλια ή ακόμη και τη γέννηση ενός μωρού! 

Ωστόσο, το υπέροχο (από κάθε άποψη) κατάστημα Roses & Moss, δεν μένει μόνο στα τριαντάφυλλα.

Εδώ θα βρεις πανέμορφες συνθέσεις και δημιουργίες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα, όπως ακριβώς και ο ίδιος ο χώρος του. 

Λουλούδια σε κουτιά και βάζα, αλλά και ζωάκια όπως αρκουδάκια και σκυλάκια, φτιαγμένα από συνθετικά τριαντάφυλλα και όχι μόνο είναι ανάμεσα στις δημιουργίες που θα βρεις εκεί! Κι αυτό γιατί οι δημιουργίες του ανανεώνονται συνεχώς.

Για παράδειγμα οι συνθέσεις με τριαντάφυλλα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, όποτε οι επιλογές είναι αμέτρητες. 

Τα λουλούδια είναι αποκλειστική εισαγωγή του Roses and Moss. Καλλιεργούνται και συλλέγονται φρέσκα στη Λατινική Αμερική και έπειτα τυγχάνουν ειδικής επεξεργασίας ώστε να μπορούν να διατηρηθούν από ένα μέχρι και τρία χρόνια, ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες εκτίθενται. Ναι καλά διάβασες, από 1-3 χρόνια! 

Επιπλέον, αν θες να βάλεις μια πινελιά πολυτέλειας στο χώρο σου, ρίξε μια ματιά στους πράσινους τοίχους Μoss, οι οποίοι είναι ιδανικοί για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Δεν χρειάζονται ούτε συντήρηση ούτε νερό, αφού είναι φτιαγμένοι από διατηρημένα βρύα και φυλλώματα διαφορετικών χρωμάτων και υφών.

Μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια μεταμορφώνοντας πλήρως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο σου. 

Όλα αυτά φέρουν τη σφραγίδα της εταιρείας Evriplant Ltd, μιας σύγχρονης επιχείρησης που προσφέρει καινοτόμες λύσεις και μοντέρνο σχεδιασμό κήπων και υπηρεσίες τοπιοτέχνησης, καθώς και νέες οικολογικές τάσεις εξωραϊσμού τοπίων, όπως Πράσινες Στέγες και Κάθετους Κήπους εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.  

Roses and Moss
Ιωάννη Αγρότη 2, Πάφος.
Τηλέφωνο: 26652404.
Facebook: RosesandMoss   
Instagram: rosesandmoss

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close