Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Έρχεται το πιο Epic Street Festival στο κέντρο της πόλης

Το πιο festive event της χρονιάς!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2019

Αυτές τις γιορτές η epic διοργανώvει το πιο festive street party της χρονιάς, το Epic Street Fest. Στις 28 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα στην πλατεία Ελευθερίας αποχαιρετούμε το 2019 με ένα μοναδικό street party που θα γίνει talk of the town!  Σας περιμένουμε με γιορτινή διάθεση για να απολαύσουμε μουσική, street food, ποτό και street performances.

Ετοιμαστείτε να χορέψετε με τους ήχους της μουσικής γνωστών DJs οι οποίοι θα σας ανεβάσουν τη διάθεση με τις επιλογές τους.  Στη γιορτινή ατμόσφαιρα τα street performances από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ θα σας καθηλώσουν, ενώ θα σας εντυπωσιάσει το απολαυστικό laser show. 

Στην εκδήλωση, το street food θα έχει την τιμητική του: γευστικά burgers από το Moondog's bar and Grill,  υπέροχα pulled pork και hotdogs από το Pot Belly, μακαρονάδες και σούπες από το Pasta Strata και γλυκές λιχουδιές από το Hans and Gretel!
Τα κορυφαία κυπριακά οινοποιεία Τσιάκκας, Βλασίδης και Αργυρίδης θα είναι εκεί για να δοκιμάσετε τα κρασιά τους, ενώ τα «ψαγμένα» κοκτέιλ από το Library Garden Gin και το Barrel House θα είναι από τα highlights της εκδήλωσης. Αν είστε λάτρης της μπύρας τότε σας περιμένει η μοναδική ποικιλία του Beer Shop by Moondog’s.

Και επειδή τις γιορτές προσφέρουμε αγάπη, το Epic Street Fest έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Για κάθε ευρώ επί των πωλήσεων, η epic θα το διπλασιάσει και θα το προσφέρει στoν μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Στήριγμα Ζωής» του Παλιομετόχου για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ραντεβού στην πλατεία στις 28/12  για το πιο epic πάρτυ της χρονιάς!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close