Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5 μέρη για να απολαύσεις ζεστή σοκολάτα

Στον καφέ μπορούμε να αντισταθούμε στην σοκολάτα όχι

Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2019

Πέντε καφετέριες με υπέροχη διακόσμηση, σερβίρουν μυρωδάτα και αχνιστά ροφήματα σοκολάτας δίνοντας μια γλυκιά γεύση στις μέρες του Χειμώνα. 

Paul
To καφέ-εστιατόριο PAUL έφερε τον γαλλικό αέρα στην πρωτεύουσα. Σερβίροντας λοιπόν εξαιρετικής ποιότητας γαλλική σοκολάτα μας μεταφέρει νοερά στο Παρίσι.  Σου προτείνουμε να συνοδεύσεις την ζεστή σοκολάτα σου με μερικά λαχταριστά, χρωματιστά macaroons.
Διεύθυνση: Ζήνας Κάνθερ 11 , Λευκωσία & Mall of Cyprus 

Pieto
Ενώ κάνεις την βόλτα σου στο πεζόδρομο της οδού Λήδρας, κάνε μια στάση για να απολαύσεις ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας στο ατμοσφαιρικό vintage café Pieto. Ρετρό διακόσμηση που σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και γευστική ζεστή σοκολάτα που θα γαργαλίσει τον ουρανίσκο σου.
Διεύθυνση: Λήδρας 207, Λευκωσία

Colors café
To φινετσάτο Colors café του ξενοδοχείου Four Seasons φτιάχνει τη δικιά του homemade σοκολάτα με 49% σοκολάτα γάλακτος από τη Λατινική Αμερική. Για τους μικρούς choco-lovers υπάρχει και η Kids hot chocolate με smarties και marshmallows. Ροφήματα που υπόσχονται μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, η οποία θα απογειωθεί εάν επιλέξεις να συνοδεύσεις το ρόφημα σου με ένα από το γλυκά του café. 
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αμαθούντος 69, Λεμεσός 

Pralina Experience 
Το νέο ανακαινισμένο Pralina άνοιξε ξανά τις πόρτες του και εκεί σε περιμένει ένα μαγικό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων. Οι λάτρεις της ζεστής σοκολάτας θα εκτιμήσουν τις ξεχωριστές και διαφορετικές επιλογές που περιλαμβάνει ο κατάλογος για τα ροφήματα σοκολάτας. Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στον κατάλογο με τα γλυκά. 
Διεύθυνση: Στασικράτους 31, Λευκωσία 

Γλυκολέμονο 
Το Γλυκολέμονο στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως είναι ένα χαριτωμένο μαγαζάκι στην καρδία της Λάρνακας, το οποίο θα σε κερδίσει με την ρετρό διακόσμηση του. Απόλαυσε μια ζεστή κούπα σοκολάτας με πλούσιο άρωμα, μαζί με ένα λαχταριστό, ζεστό καλτσόνε σοκολάτας 
Διεύθυνση: Ζήνωνος Κιτιέως 105, Λάρνακα

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close