News , Guide

Αλλάζει ο καιρός αλλά παραμένουν κρύες οι νύχτες

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019

Αλλάζει άρδην το σκηνικό το καιρού αυτή την εβδομάδα, με την κακοκαιρία να μας «αποχαιρετά», τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή. 
Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, την περιοχή μας επηρεάζουν υψηλές πιέσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε αίθριο καιρό αλλά και θερμοκρασίες πιο πάνω από τις κανονικές για την εποχή. 
Ο αίθριος καιρός, μάλιστα, φαίνεται ότι θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. 
Παρά το γεγονός ότι θα επικρατούν υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, οι νύχτες θα παραμείνουν κρύες, σημείωσε. 
 
Αναλυτικά ο καιρός: 
Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. 
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.
 
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη και την Πέμπτη για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close