Eating News , Εστιατόρια

Πολλαπλές διακρίσεις της Kanika Hotels & Resorts

Έλαβε τοΧρυσό Μετάλλιο στην Κατηγορία Σεφ της Χρονιάς,στην έκθεση Γαστρονομίας HORECA

Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019

Οι σεφ του ξενοδοχειακού ομίλου Kanika Hotels & Resorts διακρίθηκαν και φέτος με πολλαπλές βραβεύσεις στην 19η έκθεση Γαστρονομίας HORECA, 2019. Η έκθεση Γαστρονομίας HORECA  που πραγματοποιήθηκε στο νησί μας από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2019, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς γαστρονομικές εκθέσεις και φέρνει κοντά επαγγελματίες Τουρισμού και Εφοδιασμού της βιομηχανίας Φιλοξενίας και Τροφίμων. Η έκθεση  πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στο νησί μας και συμμετέχουν επαγγελματίες, εκπαιδευόμενοι σεφ και ζαχαροπλάστες για να διαγωνιστούν σε διάφορους γαστρονομικούς διαγωνισμούς με ισότιμη βάση, με απώτερο στόχο την απόκτηση εμπειρίας και την αναβάθμιση των γαστρονομικών και διαπροσωπικών τους δεξιοτήτων.  

Τα τελευταία 8 χρόνια, οι σεφ της Kanika Hotels & Resorts συμμετέχουν στην έκθεση Γαστρονομίας HORECA, κερδίζοντας πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία σε όλες τις κατηγορίες γαστρονομίας. 

Φέτος, οι σεφ της Kanika Hotels & Resorts ξεχώρισαν στην τελετή απονομής βραβείων, κερδίζοντας 11 βραβεία σε 7 συμμετοχές. Οι σεφ της Kanika Hotels & Resorts έλαβαν συγκεκριμένα 1 χρυσό, 5 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια σε διάφορες κατηγορίες που σχετίζονταν με συγκεκριμένα πιάτα και γεύματα. Το καινούριο Made for Two Hotel, Amavi με τους διαγωνιζόμενους σεφ του, ήταν ένα από τα 3 ξενοδοχεία που διαγωνίστηκαν στην κατηγορία Grand Prix Challenge, κερδίζοντας επάξια το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Μαγειρική & Σερβίρισμα – Κυπριακό μενού και Κυπριακό Κρασί». 

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Σεφ της Χρονιάς» απονεμήθηκε στον  Sous-Chef του Elias Beach Hotel Θανάση Χρήστου. Ο βραβευμένος σεφ Θανάσης Χρήστου, δήλωσε : «Νιώθω πολύ περήφανος που κέρδισα αυτό το βραβείο ανάμεσα σε τόσους  εξαιρετικούς σεφ στη χώρα μου. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη πώς οι σεφ της Kanika είναι στενά συνδεδεμένοι μεταξύ τους, έχοντας εξαιρετική επικοινωνία και αλληλεγγύη και για μια ακόμη φορά η Kanika κορυφώνεται στον τομέα της γαστρονομίας επάξια. Κάθε χρόνο υποδεχόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόριά μας, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα  τοπικών προϊόντων και συστατικών, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών. Είμαι εξαιρετικά περήφανος που βρίσκομαι στην οικογένεια της ομάδα των σεφ της Kanika Hotels & Resorts, καθώς και για όλες τις διακρίσεις των σεφ μας – αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς στην κουζίνα και στα εστιατόριά μας».

Οι κατηγορίες και οι νικητές των μεταλλίων της Kanika Hotels & Resorts είναι:
AMAVI HOTEL:
Παναγιώτης Βασιλείου/Νίκος Πασπαλιάρης: Ασημένιο Μετάλλιο για RISOTTO APPETIZER AND PORK MAIN COURSE 
Παναγιώτης Μητροκλής / Γιώργος Τούνας: Ασημένιο Μετάλλιο για TWO RESTAURANT APPETIZERS
Παναγιώτης Βασιλείου/Νίκος Πασπαλιάρης: Χάλκινο Μετάλλιο για CHICKEN AND FISH MAIN COURSE

Παναγιώτης Βασιλείου/Νίκος Πασπαλιάρης / Παναγιώτης Μητροκλής/ Ιωάννης Γαρυφαλλάκης (σερβιτόρος): Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία GRAND PRIX CHALLENGE COOK AND SERVE - CYPRIOT MENU AND CYPRIOT WINE
Μαρία Χαραλάμπους: Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία WEDDING CAKE
Κωνσταντίνος Κυπριανού / Παναγιώτα Λουκά:  Χάλκινο Μετάλλιο για TWO COURSE MODERN CYPRIOT MENU

ALEXANDER BEACH HOTEL:
Πέτρος Τσίγκας/ Όμηρος Ρούσσος: Ασημένιο Μετάλλιο για CHICKEN AND FISH MAIN COURSE                                    
Πέτρος Τσίγκας/ Όμηρος Ρούσσος: Bronze Medal Χάλκινο Μετάλλιο για RISOTTO APPETIZER AND PORK MAIN COURSE            

ELIAS BEACH HOTEL:
Θανάσης Χρήστου/ Νικόλας Αναστασίου: Ασημένιο Μετάλλιο για RISOTTO APPETIZER AND PORK MAIN COURSE                                         
Νικόλας Αναστασίου/ Λούης Λοΐζου: Ασημένιο Μετάλλιο για  TWO COURSE MODERN CYPRIOT MENU
Θανάσης Χρήστου: Χρυσό Μετάλλιο - CHEF OF THE YEAR

Με ιστορία που χρονολογείται από το 1975 και κορυφαίας ποιότητας ακίνητα στην Αγία Νάπα, Λεμεσό και Πάφο, η Kanika Hotels & Resorts κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο γνωστές ξενοδοχειακές ομάδες στην Κύπρο. Τα τελευταία 5 χρόνια, η Kanika έχει κερδίσει περισσότερα από 100 αναγνωρισμένα βραβεία βιομηχανίας και τουρισμού σε όλη τη συλλογή ξενοδοχείων της: Amavi Paphos, Alexander the Great Beach Hotel Paphos,  Elias Beach Hotel Λεμεσός, Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα και Olympic Lagoon Resort Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close