Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Blue Air ανακοίνωσε εκπτώσεις στις πτήσεις της (για 3 μέρες)

Η εταιρεία γιορτάζει τα 15χρονά της και κάνει εκπτώσεις, στα εισιτήρια, στις αποσκευές και στην επιλογή των θέσεων!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2019

"15 χρόνια έχουν ήδη περάσει και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μέσα σε αυτό το διάστημα μεγαλώσαμε μάθαμε από τα λάθη μας και εξελιχθήκαμε. Σήμερα συνεχίζουμε την μεταμόρφωσή μαζί γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε.

Έχουμε ετοιμάσει εκπτώσεις οι οποίες θα ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες: 15 % έκπτωση σε όλες μας τις πτήσεις , 15 % έκπτωση στις ελεγχόμενες αποσκευές και 15 % έκπτωση στην επιλογή θέσεων!

Τα Blue Benefits μέλη θα απολαύσουν επιπλέον αποκλειστικές εκπτώσεις, γι’ αυτό όσοι δεν πρόλαβαν να αγοράσουν ήδη ένα από τα 3 είδη Blue Benefit συνδρομής που έχουμε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε.

Όλες οι προσφορές μας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Περίοδος προσφοράς: 13 - 15.12.2019
Ταξιδιωτική περίοδος σε προσφορά: 13.12.2019-24.10.2020

Η έκπτωση που προσφέρεται κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς δεν ισχύει για τον ΦΠΑ (χρεώνεται μόνο για εσωτερικές πτήσεις) ,για τον επίναυλο καυσίμων, τον φόρο για τις εκπομπές CO2 και τα κόμιστρα μεταφοράς με λεωφορείο. Η προσφορά δεν ισχύει για τις πτήσεις τσάρτερ και τις πτήσεις κοινού κωδικού.

Η έκπτωση εφαρμόζεται διαφορετικά, ως εξής:

- Έκπτωση 20% στην τιμή του εισιτηρίου, η οποία κοστίζει πάνω από 60 ευρώ ανά διαδρομή, για τους πελάτες της Blue Air με συνδρομή Blue Benefits. Σε περίπτωση που το εισιτήριο κοστίζει λιγότερο από 60 EUR ανά διαδρομή, ισχύουν οι τυποποιημένες εκπτώσεις που παρέχονται στους Όρους και Προϋποθέσεις της συνδρομής Blue Benefits;
- Έκπτωση 15% στην τιμή του εισιτηρίου για τους πελάτες της Blue Air που δεν έχουν συνδρομή Blue Benefits
- 15% έκπτωση στην επιλογή θέσης
- 15% έκπτωση στην τιμή της ελεγχόμενης αποσκευής σε πελάτες της BLUE AIR που δεν είναι μέλη του Blue Benefits;
- Για τους πελάτες της BLUE AIR που είναι μέλη του Blue Benefits το 15% έκπτωση για την ελεγχόμενη αποσκευή ισχύει όταν η τιμή της αποσκευής είναι ψηλότερη των 40 ευρώ την διαδρομή. Στην περίπτωση που η τιμή της ελεγχόμενης αποσκευής είναι κάτω των 40 ευρώ θα δίνεται η συνήθης έκπτωση που παρέχεται σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς της συνδρομής στα Blue Benefits πακέτα.

Κλείστε τώρα ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!