Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Artisan’s Burgerbar: The Art of Burgers and more

Νέο δημιουργικό μενού με ακόμα περισσότερες γευστικές προτάσεις, νέα burgers και καινούργιες κατηγορίες.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2019

To 2012 η νέα άφιξη της πόλης μάς άνοιξε την όρεξη με ενδιαφέροντα burgers και μας έφτιαξε τη διάθεση σε έναν ζεστό και οικείο χώρο. 

Μέχρι σήμερα το Artisan’ s Burgerbar είναι μια σταθερή αξία στην ποιότητα και την εξειδίκευση στο καλό burger ενώ δεν σταμάτησε να εξελίσσεται γευστικά, να δημιουργεί και να προτείνει διαφορετικούς συνδυασμούς για μοναδικά burgers.

Η φιλοσοφία του στηρίζεται σε μια και μόνο αποστολή: να φέρνει στο πιάτο μας ποιοτικό φαγητό και μια μοναδική γευστική εμπειρία. Οι άρτιες μαγειρικές δεξιότητες των σεφ αλλά και η ικανότητα να επιλέγονται οι καλύτερες πρώτες ύλες, είναι η στέρεη βάση για να δημιουργήσουν μια πληθώρα συναισθημάτων, συγκεντρωμένα σε ένα πιάτο.

Τα υλικά είναι προσεκτικά διαλεγμένα και τα πάντα στο μενού είναι χειροποίητα: τα μπιφτέκια, τα ψωμάκια, οι σάλτσες και τα συνοδευτικά, δημιουργούνται από το μηδέν.

Μετά από σχεδόν 8 χρόνια το Artisan’ s Burgerbar διατηρεί την ίδια φιλοσοφία και κάνει ένα καινούριο βήμα, δημιουργώντας και άλλες γευστικές προτάσεις όπως το Chopsbar, το Bitesbar, ένα νέο μεσημεριανό μενού αλλά και ακόμη περισσότερες επιλογές για χορτοφάγους και vegan.

Το μεσημέρι αποκτά ποιότητα
Το αναβαθμισμένο του μεσημεριανό μενού είναι ο τέλειος συνδυασμός ποιότητας και γρήγορης εξυπηρέτησης. Ακόμα και γι’ αυτούς που τα μεσημέρια τους είναι πολυάσχολα, το Artisan’ s BurgerBar προτείνει χορταστικά γεύματα και περιποιημένα σάντουιτς που θα δώσουν ώθηση για το υπόλοιπο της ημέρας. Εξαιρετική επιλογή το Steak sandwich με σος τυριού, καραμελωμένα κρεμμύδια, ψητές πιπεριές και λαχανικά καθώς και το Chicken Caesar sandwich με κοτόπουλο σχάρας, παρμεζάνα, μαρούλι και σος του Καίσαρα. Το μεσημεριανό μενού είναι διαθέσιμο και για delivery.

Chopsbar 
Το Chopsbar είναι μια νέα πρόταση για όσους λατρεύουν το τέλειο στέικ.
Προσεκτικά διαλεγμένα κομμάτια εκλεκτού κρέατος, μαγειρεμένα με τέχνη στο διάσημο ισπανικό Josper φούρνο με κάρβουνα. Ribeye, sirloin, flank, porkchop, porkribs και κοτόπουλο συνθέτουν την καινούρια κατηγορία που φέρνει στο πιάτο σας μια νέα γευστική εμπειρία.

Bitesbar
Σε όλους αρέσει το τσιμπολόγημα πριν το κυρίως πιάτο. Το Bitesbar, που αποτελείται από μικρά πιάτα ορεκτικών, είναι το ιδανικό ξεκίνημα και μια μικρή δόση για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Τέλεια επιλογή για να μοιραστείτε με την παρέα και ιδανικό για το happyhour μετά τη δουλειά. Προετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες!

7 καινούρια Burgers και το Challenge of the Month
Το καλό μπιφτέκι είναι τέχνη. Τα burgers του Artisan’ s Burgerbar είναι αριστουργηματικά φτιαγμένα από τους σεφ, σε έναν καμβά γεμάτο δυνατές χειροποίητες γεύσεις και πεντανόστιμες πινελιές. Το καινούργιο μενού έχει εμπλουτιστεί με 7 νέες συναρπαστικές προτάσεις για burgers αλλά και με δυνατές προκλήσεις. Κυριολεκτικά! Το “Challenge of the month” σας προκαλεί να το παραγγείλετε και αν θεωρείτε τον εαυτό σας δυνατό παίχτη, το “The Crane” περιμένει να το "αποτελειώσετε". Δοκιμάστε ακόμα το υπέροχο καινούργιο Νο.7 με διπλή δόση λιωμένου καπνιστού τυριού, καραμελωμένα κρεμμύδια, τραγανό μπέικον, διπλή δόση πικάντικης μαγιονέζας καθώς και το νέο Νο.6 με σπιτική τυροκαυτερή, φέτα, άλειμμα από καπνιστή ψητή πιπεριά, κρεμμύδια, καπνιστή πάπρικα, λαχανικά, ντομάτα και σος λεμονιού.

The Alternative Burgerbar
Το Alternative Burgerbar δημιουργήθηκε για να προσφέρει περισσότερες και υγιεινές επιλογές σ’ εκείνους που προτιμούν χορτοφαγικά και vegan πιάτα, με φρεσκοζυμωμένα μπιφτέκια λαχανικών, που σίγουρα δεν στερούνται γεύσης και απόλαυσης. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε το beetroot burger ακόμη και αν δεν είστε χορτοφάγος. Δεν θα το μετανιώσετε! 

Creative Happy Hour! Dip and Eat!
Για ένα χαλαρό απόγευμα με ποτό και κάτι να τσιμπήσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, το Artisan’s Burgerbar δημιούργησε έναν απίστευτο συνδυασμό αποκλειστικά για αυτή τη ώρα. Το “Bloody Mary Work of Art” είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης που προσφέρει mini burgers, χαλλούμι, φτερούγες κοτόπουλου, beetroot balls πάνω σε ένα bloody Mary! Μια δοκιμή -και μια ρουφηξιά- θα σας πείσει.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη, βρίσκονται σε έναν arty ζεστό χώρο, που σε κάνει να νιώθεις καλά και σου προσφέρει πάνω απ’ όλα πιάτα με ποιότητα και φαντασία!

INFO:
Στασάνδρου 20, 1060 Λευκωσία
Ώρες λειτουργίας: Dine in & take away: Κ-Πεμ 12.00-22.30 & Παρ-Σ 12.00-23.00. Delivery: Δ-Σ 12.00-15.30 & 19.00-22.30 & Κ 19.00-22.30.
Τηλέφωνο: 22 759300 (για κρατήσεις ή delivery)
Websitewww.artisansburgerbar.com
FacebookArtisansBurgers
Instagramartisansburgerbar

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close