News , Guide

Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2019

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από τη Δευτέρα.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν, το πρωί, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα, σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Την Κυριακή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Τη Δευτέρα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Την Τρίτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές.
 
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, που είναι γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close