News , Guide

"Μυρίζει" χειμώνας από την Κυριακή

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2019

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα ανατολικά παράλια, που θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι, αρχικά, θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, κυρίως, δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
 
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες.
 
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα.
 
Η θερμοκρασία, την Κυριακή, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση και θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close