Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το εντυπωσιακό εστιατόριο του MAP hotel στη Λευκωσία, ανοίγει τις πόρτες του

Ανοίγει απόψε το εστιατόριο του νέου design boutique hotel της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2019

Το MAP Hotel είναι το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο της Λευκωσίας, το οποίο δημιουργήθηκε στο χώρο όπου στεγαζόταν το Zoo club στην καρδιά της πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα “smart design boutique hotel" το οποίο αναμένεται να δεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες τον ερχόμενο Ιανουάριο. Θα διαθέτει 30 μοναδικά δωμάτια, καθώς επίσης και σπα, γυμναστήριο και roof bar. 

Ωστόσο σήμερα κιόλας Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, το μοναδικής αισθητικής εστιατόριο του ξενοδοχείου, ετοιμάζεται να ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του.

Ο λόγος για το Scale. H κλίμακα.

...'' Ένα όνομα εμπνευσμένο απ' ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά κάθε χάρτη, αφού καθορίζει την απόσταση της μακέτας με την αντίστοιχη απόσταση του εδάφους. Ένα απ’ τα κυριότερα εργαλεία για τη μέτρηση βάρους ενός αντικειμένου, καθώς χρησιμοποιεί την ισορροπία για τη μέτρηση της μάζας του. Διαφορετικοί ορισμοί μιας οικουμενικής έννοιας με πολλαπλό περιεχόμενο.

Με έμπνευση όλους αυτούς τους ορισμούς, δημιουργήσαμε το Scale Restaurant, ένα worldclass εστιατόριο και το τοποθετήσαμε στο ισόγειο του δικού μας «χάρτη», του ξενοδοχείου MAP που συστήνει για πρώτη φορά στο κοινό της Κύπρου τον όρο “smart design boutique hotel”.

Η φιλοσοφία του Scale Restaurant κινείται γύρω από την ισορροπία. Σε ό,τι κάνουμε, γευόμαστε και ζούμε. Πιστεύουμε, άλλωστε, ακράδαντα πως η ισορροπία είναι το απαραίτητο συστατικό σε κάθε εμπειρία.

Η ισορροπία, μας ακολουθεί και στην κουζίνα, καθώς πειραματιζόμαστε με κορυφαίες πρώτες ύλες με στόχο να δημιουργήσουμε ιδανικούς γευστικούς συνδυασμούς που να οδηγούν σ’ ένα τέλειο πιάτο όταν φτάνει τελικά στο τραπέζι σας.

O καταξιωμένος σεφ μας Διονύσης Ζαχαρόπουλος, κατάφερε να μετουσιώσει όλη την ιδεολογία του εστιατορίου Scale σε one-of-a-kind δημιουργίες, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο, μοντέρνο Μεσογειακό μενού.

Η dining εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με επιλεγμένες ετικέτες μίας επιλεκτικής λίστας κρασιών αλλά και με signature cocktails που δένουν αρμονικά με όλα τα υπόλοιπα smart design στοιχεία''.

Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00-01.00. 

Πληροφορίες 22444999/scale@maphotel.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close