Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νόστιμη σπιτική σούπα, δίπλα στο τζάκι, σε ένα ταβερνάκι στο χωριό

Η ταβέρνα που έγινε συνώνυμη της γεύσης και της πατροπαράδοτης φιλοξενίας

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2019

Η ταβέρνα Παγκράτιος, στην ολοπράσινη Μηλιού της επαρχίας Πάφου, είναι μια από τις καλύτερες του νησιού. Πήρε το όνομά της από τον προπάππου της οικογένειας.

Η εγγονή του Παγκράτιου, Χρυσούλα, και ο σύζυγός της, Χαράλαμπος, έδωσαν το κτίσμα στον γιο τους Νεόφυτο και τη σύζυγό του Κατερίνα, οι οποίοι το ανακαίνισαν και το λειτουργούν από τον Δεκέμβριο του 2010.

Μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια συμμετέχει με αγάπη και αφοσίωση, ώστε να χαίρονται οι επισκέπτες άριστη κυπριακή φιλοξενία και γεύσεις που έγιναν ξακουστές σε ολόκληρο το νησί! Γι’ αυτό και η ταβέρνα έγινε συνώνυμη της γεύσης και της πατροπαράδοτης φιλοξενίας.

Φημισμένο πιάτο είναι το κρασάτο κουνέλι μα και η εξαίρετη σπιτική του σούπα, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

Και βεβαίως, όλοι έχουν να λένε και για τα καλοψημένα είδη σχάρας που σερβίρει και την ποικιλία à la carte που προσφέρει, ώστε να ικανοποιεί κάθε σου προσδοκία.

Ο ΜΕΖΕΣ
Ετοιμάσου να γευτείς παραδοσιακές γεύσεις και σπιτικές λιχουδιές, όπως μόνο οι άνθρωποι του Παγκράτιου ξέρουν να φτιάχνουν. Από τα μακαρόνια του φούρνου, τα γεμιστά, τ’ αγρέλια ή στρουθούθκια με τα αβγά μέχρι τα μανιτάρια του βουνού, τους
καραόλους, τις νόστιμες σούπες κι ό,τι άλλο υπάρχει φρέσκο και ντόπιο, ανάλογα της εποχής. Τον μεζέ του τον χαίρεσαι με τα όλα στα €19 το άτομο.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟΝ
Αν δεν την έχεις επισκεφθεί μέχρι τώρα, καιρός να το κάνεις, γιατί η βραβευμένη ταβέρνα συνδυάζει νόστιμο, πατροπαράδοτο φαγητό και μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Πρώτα χαίρεσαι μια βόλτα στο γραφικό χωριουδάκι και ύστερα παίρνεις θέση σε ένα από τα όμορφα στρωμένα τραπέζια της.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close