Shopping , News

15 χρόνια βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς που παρουσιάζει η Estée Lauder

Γυναίκα, ένα σπάνιο πλάσμα που με μια πνοή κάνει τον κόσμο να γυρίζει

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2019

Η Madame Figaro επιβραβεύει εδώ και 15 χρόνια τις γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους. Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019, που παρουσιάζει η Estée Lauder, έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της. 

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 5 υποψήφιες για κάθε κατηγορία και ανακοινώνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2019, που παρουσιάζει η Estée Lauder. 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2019 σε 9 κατηγορίες! Fashion Designer, Kérastase Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Dove Αθλήτρια, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, CYTA Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά (γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο) και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία (γυναίκες που διακρίθηκαν για την καινοτόμο δράση τους). Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε μέσα από αυτόν τον θεσμό. 

Στο τεύχος Δεκεμβρίου της Madame Figaro, που κυκλοφορεί, παρουσιάζονται οι 45 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μία ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2018-Αύγουστος 2019.

Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 26/01/2020. Οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή με τέσσερις τρόπους: μέσω τηλεφώνου, αποστέλλοντας sms, μέσω του ψηφοδελτίου, που θα βρίσκεται στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου της Madame Figaro, και μέσω διαδικτύου στο www.ilovestyle.com.

Ο μοναδικός και απόλυτος κριτής καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς είναι το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2020 σε μια λαμπερή εκδήλωση. Όπως και κάθε χρόνο, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία, η οποία θα βραβευθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: CYTA Business 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: KÉRASTASE
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE, UNICARS AUDI

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει με την εγκυρότητα του Intercollege.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close