Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Κλείνει για ανακαίνιση γνωστό ξενοδοχείο του νησιού

Ανακαίνισηαξίας εκατομμυρίων

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2019

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts ανακοινώνει ανακαίνιση αξίας εκατομμυρίων στο ξενοδοχείο ALMYRA, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουαρίου του 2020.

Το μοντέρνο Μεσογειακό ξενοδοχείο θα επαναλειτουργήσει το Φεβρουάριο  του 2020, μετά από μια ανακαίνιση που αναμένεται να ανέλθει στα 4 εκατομμύρια ευρώ στα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου, όπως επίσης και του εστιατορίου Αeras και των κοινών χώρων.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Almyra του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts, ένα από τα πιο καλαίσθητα και κομψά ξενοδοχεία της Μεσογείου και μέλος του Design Hotels, θα ανακαινιστεί πλήρως φέτος το χειμώνα. Το ξενοδοχείο, που περιβάλλεται από πανέμορφο κήπο 8 εκταρίων στην καρδιά της παραλιακής Πάφου, θα είναι κλειστό από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 και θα επαναλειτουργήσει τον Φεβρουάριο του 2020, όποτε και θα παρουσιαστεί ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα, μετά από μία σημαντικού κόστους ανακαίνιση.

Η ανακαίνιση θα γίνει υπό την επίβλεψη της κορυφαίας σχεδιάστριας, Joëlle Pléot η οποία συνεργάζεται με τον Όμιλο επί σειρά ετών. Τα καινούρια δωμάτια και οι σουίτες θα ανανεωθούν με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα, που ακολουθούν την στιλιστική υπογραφή της Pléot. Τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα με λεπτές γραμμές και έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, εμπνευσμένες από την Μεσόγειο θάλασσα που αγκαλιάζει το νησί. Κρατώντας την υπόσχεση που έχει δώσει η Thanos Hotels and Resorts στην τοπική κοινότητα, η σχεδιάστρια έχει αναθέσει σε εγχώριους τεχνίτες την κατασκευή των χειροποίητων τραπεζιών από βελανιδιά και ελιά όπως επίσης και τη δημιουργία υφασμάτινων ειδών επίπλωσης από μετάξι και δέρμα. Όλα τα δωμάτια θα επενδυθούν με έργα τέχνης από τον φωτογράφο Μιχάλη Κούλουμο και θα απεικονίζουν σκηνές από την προκυμαία της Πάφου. Επιπλέον, η ψυχαγωγία στα δωμάτια ανεβαίνει επίπεδο με την προσθήκη τηλεοράσεων με εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, ο χώρος του μπάνιου σε όλα τα δωμάτια θα εντοιχιστεί με ολοκαίνουρια πολυτελή ντους φτιαγμένα από Ιταλικό μάρμαρο Carrara. 

Το lobby του ξενοδοχείου θα ανανεωθεί επίσης με ολοκαίνουρια έπιπλα και φωτισμό, δίνοντας νέα πνοή στους κοινούς χώρους. Το εστιατόριο Aeras με θέα στη θάλασσα θα αποκτήσει επίσης μια καινούρια αισθητική, με έπιπλα σε σκούρες μπλε αποχρώσεις και ένα νέο ατμοσφαιρικό σύστημα φωτισμού.

Αυτή η ανακαίνιση διαδέχεται τη μεγάλη ανακαίνιση του Almyra που ολοκληρώθηκε το 2017. Τα άλλα δύο ξενοδοχεία του Ομίλου Annabelle και Anassa ανακαινίστηκαν το 2018 και το 2016 αντίστοιχα και οι ανακαινίσεις βοήθησαν τα ξενοδοχεία να επανέλθουν στις λίστες με τους πιο hot προορισμούς του κόσμου. Το ξενοδοχείο Almyra αποτελεί σύμβολο της «cool», μοντέρνας Κύπρου, προσφέροντας μια άνετη και ιδιαίτερα καλόγουστη εκδοχή της Μεσογειακής πολυτέλειας. 

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 187 καλόγουστα και ευρύχωρα δωμάτια και πέντε διαφορετικούς χώρους εστίασης, συμπεριλαμβανομένου και του εστιατορίου Notios (ασιατική-μεσογειακή fusion κουζίνα), το οποίο βραβεύτηκε πρόσφατα με Top Notch στα βραβεία ‘Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2019’, καθώς επίσης και το βραβευμένο Almyraspa, το οποίο αναδείχθηκε ως Best Spa στα Madame Figaro Beauty Awards 2019.

Επιπλέον, το Almyra κατέκτησε το βραβείο Κορυφαίας Εμπειρίας (Golf Experience Award) για την Κύπρο, στα 20α Ετήσια Βραβεία Τουρισμού Γκολφ IAGTO 2020. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close