Μουσική , Συναυλίες & Events

“Άϊ Βασίλη Βασιλιά”: Μια μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις

Η "Διάσταση" και ο Κώστας Κακογιάννης παρουσιάζουν μια παράσταση με γιορτινές μελωδίες.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2019

Ο συνθέτης Κώστας Κακογιάννης  με τη  «Διάσταση»  παρουσιάζουν την Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Άϊ  Βασίλη Βασιλιά». Ο τίτλος βγαίνει μέσα από την δισκογραφική δουλειά του συνθέτη  που  είναι βασισμένη σε τραγούδια στη Κυπριακή διάλεκτο  αλλά και δημοτική  σε στίχους του Πάμπου Κουζάλη. 
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων θα μας βάλει η «Διάσταση» έχοντας μια τεράστια εμπειρία σε  μουσικές παραστάσεις.  Στην Χριστουγεννιάτικη  με τον τίτλο “Αϊ Βασίλη Βασιλιά” η «Διάσταση»  συναντά  τα τραγούδια και τις μουσικές που έγραψε ο συνθέτης Κώστας Κακογιάννης για τις μέρες αυτές που ξεχωρίζουν και δίνουν χαρά και χριστουγεννιάτικη διάθεση σε  μικρούς και μεγάλους. Επίσης θα ακουστούν τραγούδια που κατά καιρούς τραγούδησαν σπουδαίοι ερμηνευτές  όπως ο Johnny Logan, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δώρος Δημοσθένους, η Αλέξια και άλλοι. Ακόμη θα παρουσιαστούν τραγούδια μέσα από την δισκογραφική δουλειά του Κώστα που  είναι βασισμένη σε τραγούδια στη Κυπριακή διάλεκτο  αλλά και δημοτική  σε στίχους   του Πάμπου Κουζάλη που  ερμήνευσε αρχικά το συγκρότημα «Ορειβάτες». 

Στη παράσταση λαμβάνουν μέρος εκτός από τον ίδιο τον συνθέτη,  το Φωνητικό Σύνολο, η Παιδική Χορωδία της «Διάστασης», o Aντρέας Αροδίτης, η Μάριαμ Βενιζέλου, η μικρή Άντρεα. Επίσημος  καλεσμένος ο Πάτερ Νικόλαος  Λυμπουρίδης  που θα ερμηνεύσει στο πρώτο μέρος μαζί με το Φωνητικό Σύνολο  τραγούδια του Κώστα Κακογιάννη.  

Το εξαίρετο μουσικό αποτέλεσμα έχει επιμεληθεί  ο Κώστας Κακογιάννης και τις διδασκαλίες    για το Φωνητικό Σύνολο η Ισαβέλλα Χριστοφίδου  ενώ για την Παιδική Χορωδία η  Χριστίνα και Δήμητρα Πισσουρίου.

Οι παραστάσεις θα γίνουν:  

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας , 20.00  

Τρίτη  24 Δεκεμβρίου Παττίχειο θέατρο Λεμεσού, 16.00  

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.00

Η είσοδος για το κοινό  είναι δωρεάν  αλλά με δελτία εισόδου αριθμημένα από το Ταμείο του Παττιχείου, τα ACS couriers και από το Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158

Εισιτήρια  για τη Λάρνακα και Λευκωσία από την tickethour.com.cy 

Πληροφορίες:  77 77 70 40

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close