Eating News , Εστιατόρια

Φτιάξε φανταστικά γλυκά... εύκολα και γρήγορα!

Φτιάξεγλυκά, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά και με...εγγύηση επιτυχίας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2019

Τα προϊόντα της εταιρείας Papa Mix food & Beverages Ltd επιτρέπουν σε αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες αλλά και σε κάθε νοικοκυρά να φτιάξει τα πιο εύγευστα γλυκά, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία Papa Mix food & Beverages Ltd είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982 από τον Ανδρέα Φ. Λοϊζίδη, η οποία παράγει και συσκευάζει έτοιμα μείγματα ζαχαροπλαστικής σε σκόνη, δίνοντας έμφαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η αρχή και η εξέλιξη
Ο ιδρυτής Ανδρέας Φ. Λοϊζίδης, αποφάσισε μέσω της ζαχαροπλαστικής να κάνει πράξη τις γνώσεις του στην Τεχνολογία Τροφίμων. Σκοπός του να δημιουργήσει ποιοτικά προϊόντα τα οποία θα είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά για την αγορά.

Έτσι, ξεκίνησε να δουλεύει με μια νέα μορφή προϊόντων, τα έτοιμα μείγματα. Τριάντα επτά χρόνια μετά, οι συνταγές του συνεχίζουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα στις καλύτερες στην κατηγορία τους. 

Τι προσφέρει
Όπως ήδη αναφέραμε σού ετοιμάζει έτοιμα μείγματα: Κρατάς σημειώσεις; Ξηρά τρόφιμα ή ροφήματα σε μορφή σκόνης που χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική και στους χώρους εστίασης όπως παντεσπάνι, βάφλες, γρανίτες και πολλά άλλα.

Για την ετοιμασία τους ή/και κατανάλωση, απαιτείται η προσθήκη κάποιας μορφής υγρού, όπως νερό, γάλα ή αυγά, καθιστώντας τα ως ευκολά, γρήγορα και οικονομικά για την επιχείρησή σας ή και το σπίτι σας. 

Ωστόσο προσφέρει και υπηρεσίες. Μερικές από τις υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη χονδρική και λιανική πώληση, private labeling και δώρα για όλες τις περιστάσεις. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close