Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα εντυπωσιακό, παραδοσιακό σπιτάκι στο χωριό, σε περιμένει για χαλάρωση και ηρεμία

Είναι ιδανικό για μια εξόρμηση με την παρέα σου!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2019

Αναζητώντας αγροτουριστικά καταλύματα για διαμονή στο βουνό σε ένα από τα γραφικά χωριά της Κύπρου, συνήθως επιλέγουμε αναπαλαιωμένα κτίσματα και πετρόκτιστα σπιτάκια, μίας και μας αρέσει η ζεστασιά και η θαλπωρή που αποπνέουν.

Πέραν όμως των αγροτουριστικών σπιτιών με παραδοσιακές καταβολές και ιστορία, υπάρχουν και καινούργια κτίσματα ιδανικά για διαμονή. Όπως είναι για παράδειγμα αυτό που ανακαλύψαμε τελευταία και μας ενθουσίασε πάρα πολύ. 

Πρόκειται για το Purple Rustic Holiday Home που βρίσκεται στο Σαράντι, σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά της επαρχίας Λευκωσίας.

Χτισμένο ανάμεσα στα βουνά και το πράσινο το Purple Rustic Home υπόσχεται στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.

Σ' αυτό το υπέροχο κατάλυμα το ξύλο, που είναι το κυρίαρχο στοιχείο στη διακόσμηση, συνυπάρχει αρμονικά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του σπιτιού, δημιουργώντας την αίσθηση ενός φιλόξενου χώρου. 

Το παραδοσιακό σπίτι αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα, χάρη στη δομή του σπιτιού και στα κρεβάτια-καναπέδες που βρίσκονται στο σαλόνι.

Διαθέτει επίσης μία βεράντα, που προσφέρει μοναδική θέα στη φύση, ενώ είναι ιδανική για να απολαύσεις τον πρωινό σου καφέ.

Η τελευταία προσθήκη στο υπέροχο αυτό κατάλυμα είναι ένα μοναδικό jacuzzi, το οποίο έχει τοποθετηθεί στην πάνω πάνω βεράντα, μαζί και ξαπλώστρες, όπου οι επισκέπτες οποιαδήποτε ώρα μπορούν να κάνουν υδρομασάζ, απολαμβάνοντας τον ήλιο ή έναν από τους πιο μαγευτικούς ουρανούς που θα δουν ποτέ, μιας και δισεκατομμύρια άστρα είναι ορατά με γυμνό μάτι από την έπαυλη τη νύχτα. 

Επιπλέον, διαθέτει μπάνιο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα αλλά και τζάκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ η ευρύχωρη βεράντα με την εκπληκτική θέα είναι το ιδανικό μέρος για να απολαμβάνεις τον πρωινό καφέ σου. 

Εκτός όμως από μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή, το Purple Rustic Holiday Home σου δίνει τη δυνατότητα και για εξορμήσεις στη γύρω περιοχή, μιας και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να επισκεφθείς την Παναγία του Αρκά (μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco), να ανακαλύψεις τα μονοπάτια της φύσης, Δόξα σοι ο Θεός και Τεισιά της Μαδαρής και να απολαύσεις όλα όσα απλόχερα μας χαρίζει η φύση! Το καταπράσινο τοπίο και τον καθαρό αέρα!

Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε τη διαμονή σου σήμερα. 

Πληρ. 99 169645.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close