Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τον Δεκέμβριο δοκιμάζουμε λαχταριστό Chimney cake στο πιο γλυκό σπιτάκι της πόλης! 

Το παραμυθένιο ζαχαρόσπιτο έβαλε τα γιορτινά του, δίνοντάς σου ένανακόμη λόγογια να το επισκεφθείς

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2019

Το υπέροχο ζαχαρωτό σπίτι της Λάρνακας με τις γλυκές γευστικές απολαύσεις, έβαλε τα γιορτινά του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους. 

Ο λόγος για το Hans & Gretel, ένα πραγματικό candy store, ιδανικό για όσους έχουν λατρεία για τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά! Σκοπός του Hans & Gretel είναι να βάλει το κοινό μέσα στο παραμύθι του. Χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αποτελεί μια διαδραστική πρόταση που μας καλεί να συμμετάσχουμε. Μια επίσκεψη στο θεματικό Hans & Gretel είναι ένα γλυκό ταξίδι στις παραμυθένιες χώρες των αναμνήσεών μας. Με μια επιλογή από μερικά από τα καλύτερα γλυκά και καραμέλες από όλο τον κόσμο, τα καταστήματα Hans and Gretel έχουν γίνει κορυφαίοι προορισμοί για μοναδικές γλυκές εμπειρίες, ενώ η μαγική ατμόσφαιρα κάνει κάθε επίσκεψη ξεχωριστή.

Μάλιστα τώρα τις γιορτές οι ζαχαρένιες και πολύχρωμες λιχουδιές του παραμυθένιου candy shop πήραν τη μορφή Αγιοβασίληδων και ξωτικών ώστε να γαργαλίσουν με τον πιο χριστουγεννιάτικο τρόπο τον ουρανίσκο σου!

Παράλληλα, στο Hans & Gretel στη Λάρνακα θα βρεις γιορτινά ημερολόγια από σοκολάτα για να μετράς αντίστροφα το χρόνο μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης, γλειφιτζούρια, βελγικές σοκολάτες σε πολλές πρωτότυπες μορφές, άλλα και τα γνωστά Chimney cakes που έρχονται κατευθείαν από την Ουγγαρία.

Σημείωσε όμως ότι εδώ θα βρεις και τα παγκοσμίως γνωστά Panetone, που θα σε γλυκάνουν, βάζοντάς σε ακόμη πιο πολύ στο κλίμα των εορτών. 

Στο κατάστημα υπάρχει επίσης και ειδικό γραμματοκιβώτιο για να στείλεις το γράμμα σου στον Άγιο Βασίλη. Θυμήσου όμως να μην γράψεις πόσες λιχουδιές έχεις φάει!  

(24650600) Δ. Ν. Δημητρίου 16-18, Q City Center, Λάρνακα. 
https://hansgretel.com/

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close