Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Πρώτες εικόνες από το Chocolate Park που στήνεται στη Λευκωσία

Το Chocolate Park σιγά-σιγά παίρνει σχήμα, χρώμα, αλλά και... γεύση!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2019

Με πυρετώδεις ρυθμούς οι διοργανωτές του Chocolate Park ετοιμάζουν το πιο «γλυκό» ταξίδι!

Το πάρκο που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στην Κρατική Έκθεση στις 9 Δεκεμβρίου άρχισε ήδη να παίρνει μορφή.

Από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 και για τρεις ολόκληρους μήνες ο χώρος της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία θα ξεχειλίσει με άρωμα μπισκότου και σοκολάτας. Το θεματικό πάρκο «Chocolate Park», με απίθανους ήρωες, υποδέχεται το κοινό για αξέχαστες ξεναγήσεις στον κόσμο και τα μυστικά της σοκολάτας, του πιο αγαπημένου γλυκίσματος μικρών και μεγάλων!

Το πρώτο σημείο συνάντησης, η μαγική στάση μετρό. Ο χώρος αναμονής της πολύχρωμης αποβάθρας γεμίζει με χαρούμενους ταξιδιώτες και το … σοκοταξίδι ξεκινάει… αναχώρηση σε 1 ζαχαρόλεπτο!

Τα γιγάντια εκθέματα σοκολάτας και μπισκότων, η παραμυθένια Πόλη, τα πολύχρωμα καταστήματα, ο Σοκολατένιος Φούρνος, ο ζαχαροπλάστης που ετοιμάζει για δοκιμή τις πιο απίθανες γεύσεις σοκολάτας αποτελούν τα καλύτερα σημεία φωτογράφισης για τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Μέσα στα γεμάτα μυστήριο δωμάτια του Πάρκου Σοκολάτας, ξετυλίγονται διάφορες ιστορίες, όπως του κακάου και της λαχταριστής σοκολάτας, τα μυστικά του κακαόδεντρου, η εξάπλωση της σοκολάτας στον κόσμο, η παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα στα δάση του Αμαζονίου και στις φυτείες κακάου, τα στάδια παραγωγής μπισκότου και σοκολάτας και άλλες.

Η Κοιλάδα της Σοκολάτας όμως είναι η πιο εντυπωσιακή εικόνα του θεματικού πάρκου, με χιλιάδες τόνους ζεστής, λαχταριστής σοκολάτας που ρέει και χύνεται σε λίμνες και ποτάμια.

Στο Chocolate Park τα παιδιά και οι μεγάλοι συνεχώς παίζουν… εκεί στα εργαστήρια – ζαχαροπλαστεία αγγίζουν όλα τα μαγικά, πολύχρωμα, γλυκά υλικά και δημιουργούν φανταστικές κατασκευές.
Ετοιμαστείτε λοιπόν να συμμετέχετε σε ένα ανεπανάληπτο εξωτικό ταξίδι στο σοκολατένιο όνειρο και να πάρετε μέρος σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη, γλυκιά εμπειρία.

Περισσότερες Πληροφορίες:
22008567
info@chocolatepark.com.cy
www.chocolatepark.com.cy
https://www.facebook.com/chocolatepark.gr/
Διοργανωτές: Eksagon Exhibitions

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close