Παιδί

6 γιορτινές παραστάσεις, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

Φαντασμαγορικά σόου και παραστάσεις που θα μεταφέρουν την μαγεία των Χριστουγέννων σε όλη την οικογένεια!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019

Παραστάσεις στον πάγο, τσίρκο και θέατρα πασπαλισμένα με την χρυσόσκονη των Χριστούγεννων υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. 

Christmas and the Snow Queen
To εντυπωσιακό show "Christmas and the Snow Queen" έρχεται στην Κύπρο. Η σημαντικότερη παράσταση για όλη την οικογένεια αυτού του χειμώνα! Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, εσείς, μαζί με τον Άγιο Βασίλη και τις πολικές αρκούδες, θα έχετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γη της Βασίλισσας του Χιονιού. Περιπέτειες και κίνδυνοι θα σας περιμένουν σε κάθε στροφή. Το Τέρας των πάγων θα υπερασπιστεί το Βασίλειο του Χιονιού. 
Οι πολίτες του βασιλείου θα προσπαθήσουν να λιώσουν την καρδιά της Βασίλισσας. Αλλά ο Άγιος Βασίλης και οι φίλοι του θα βοηθήσουν να νικήσουμε. 
Θα απολαύσετε φώτα λέιζερ και τεράστιες χιονοστιβάδες. Και το μεγαλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα! Δωρεάν φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, τις πιστές πολικές αρκούδες του και το Τέρας των πάγων.
>> Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, Λεμεσός, 15.00
>> Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 15.00
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Λάρνακα, 18.00
>> Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος, 16.00

Ο Καρυοθραύστης
Η ATRIA MUSIC παρουσιάζει για πρώτη φορά τον «Καρυοθραύστη», την ομορφότερη παράσταση στον πάγο, που έχει κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη. Το κλασσικό παραμύθι του Ε. Τ. Hoffmann, σε συνδυασμό με τη μεγαλοφυή μουσική του Πιότρ Τσαϊκόφσκι αναβιώνει στη σύγχρονη εποχή, μέσα από παράξενα και θαυμαστά περιστατικά, δημιουργώντας μια καθόλα συναρπαστική ιστορία.
Ο «Καρυοθραύστης στον Πάγο», ένα κράμα αριστουργηματικών χορογραφιών, πατινάζ και ακροβατικών, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών, όπου η ομορφιά και η καλοσύνη βασιλεύουν και όλα τα όνειρα βγαίνουν αληθινά. Ένα κόσμο, που όλοι θέλουμε, να επιστρέψουμε ξανά και ξανά!
>> Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος, 19:30
>> Πέμπτη 12 & Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο, Λευκωσίας, 19:30
>> Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός, 20:00

Η Μάσα και ο Αρκούδος 
Μία συναρπαστική διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια από τον γενικό παραγωγό της δημοφιλέστατης σειράς που διοργανώθηκε από επαγγελματίες σκηνοθέτες, χορογράφους και αληθινούς μάγους ψευδαίσθησης.
Η παράσταση συνοδεύεται από τραγούδια και συναρπαστικές σκηνές. Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, οι θεατές συμμετέχουν στη δράση και εμπλέκονται άμεσα στην πλοκή.
Ιστορία: Η Μάσα, η Αρκούδα και οι φίλοι τους ξεκινούν τις προετοιμασίες για το Νέο Έτος. Ξαφνικά, σε μια στιγμή, τα γλυκίσματα από το τραπέζι και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιχνίδια να εξαφανίζονται μυστηριωδώς. ‘Ισως ήταν η κακή μαγεία; Η Μάσα προσφέρεται για να αποκαλύψει την ιστορία αυτού του μυστηρίου. Κοιτάζοντας μπροστά, λέμε ότι ακόμα και ο πιο φοβερός μάγος μπορεί να αποδειχθεί λευκός και χνουδωτός, αν του συμπεριφερθείτε με καλοσύνη και κατανόηση.
Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη θεατρική παραγωγή έρχεται επιτέλους και στην Κύπρο για 3 παραστάσεις (2 στην ελληνική και μία στη ρωσική γλώσσα).
>> Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 17.00  (Ελληνική γλώσσα)
>> Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός. (Ελληνική γλώσσα 12.00) και (Ρωσική γλώσσα 17.00 μ.μ), 

Ο Καρυοθραύστης 
Ένα Μαγικό χριστουγεννιάτικο μπαλέτο για όλη την οικογένεια. Αστέρια του Ρωσικού Μπαλέτου, σε συνδυασμό με μαγευτική, πρωτότυπη χορογραφία και την μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι θα κάνουν το βράδυ σας ξεχωριστό και αξέχαστο! Ο Καρυοθραύστης θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία και θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κόσμο των γενναίων στρατιωτών των παιχνιδιών και χορό σε νιφάδες χιονιού. Ακολουθήστε τη Μάσα, όπως αυτή ξεκινά για το ταξίδι της γεμάτο με πολύχρωμους χαρακτήρες, που κόβει την ανάσα με τα κοστούμια και το μαγευτικό τοπίο.
>> Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, Σατιρικό Θέατρο, Λευκωσίας, 19.30 
>> Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός, 19.30

Ξωτικάτι μαγικό
Ένα Χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ για μικρά και μεγάλα παιδιά, μια ιστορία που μας υπενθυμίζει το νόημα και την αξία του να μοιράζεσαι, του να δίνεις, του να χαμογελάς.
Αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην αγαπάει τα Χριστούγεννα, μάλλον δεν έχετε γνωρίσει τον Ρόμπερτ! Ευκαιρία λοιπόν να το κάνετε! Με τρεις μουσικούς, ένα τραγουδιστή, τρεις ηθοποιούς και τρία παιδιά επί σκηνής, το «Ξωτικάτι μαγικό» έρχεται να κάνει τα φετινά μας Χριστούγεννα πιο όμορφα και μαγικά! Μια ιστορία που μας υπενθυμίζει το νόημα και την αξία του να μοιράζεσαι, του να δίνεις, του να χαμογελάς. Ένα οικογενειακό, χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ, με ζωντανή μουσική επί σκηνής και ζωντανό τραγούδι από τους ηθοποιούς, σε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με φανταχτερά κουστούμια και εκείνη την αξεπέραστη χαρά που μας χαρίζει η αγαπημένη γιορτή των παιδιών και όχι μόνο! Η γιορτινή ατμόσφαιρα, τα λαμπιόνια, τα χρώματα και η μουσική της παράστασης θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, με λίγη δόση μαγείας και Χριστουγεννιάτικης ζεστασιάς! Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ, ανατροπές, εκπλήξεις και πάνω απ' όλα εκείνη την αστερόσκονη που μας θυμίζει ότι τα Χριστούγεννα θα είναι πάντα η πιο όμορφη εποχή του χρόνου!
>> Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, Λευκωσία, 15.00

Τα δώρα των καλικαντζάρων
Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία για ένα τέτοιο κορίτσι, λοιπόν, που για καλή της τύχη συναντά τους καλικάντζαρους οι οποίοι αν και περιβόητοι για τις παγαποντιές τους, αναγνωρίζοντας την καλοσύνη της, της προσφέρουν δώρα μαγικά. Η ζήλια της θείας της, όμως, δεν την αφήνει σε ησυχία και οι καλικάντζαροι αναλαμβάνουν δράση. Θα καταφέρουν τα τερτίπια των καλικαντζάρων να αλλάξουν τη ζωή του κοριτσιού;
Η αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή και ο μουσικός Βαγγέλης Γέττος επιστρέφουν με μία διαφορετική, χιουμοριστική χριστουγεννιάτικη παράσταση για τα παιδιά και όλη την οικογένεια και μαζί με το σκηνικό και τους φωτισμούς της Ρεβέκκας Κατσαρή δημιουργούν μία ιδανική χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στη ζεστή σκηνή του Artos Foundation.
>> Σάββατα & Κυριακές 7, 8, 14, 15, 21, 22 Δεκεμβρίου, Artos Foundation, 11.00 & 17.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close