Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία ταβέρνα σ' ένα υπέροχο αρχοντικό με τζάκι, σερβίρει νόστιμους μεζέδες

Η ταβέρνα Το Μαντρί, αποτελεί μια σταθερή αξία γεύσης και διασκέδασης

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019

Σε ένα αρχοντικό 100 χρονών, στα όμορφα δρομάκια του παλιού Στροβόλου, βρίσκεται η ταβέρνα Το Μαντρί, μια σταθερή αξία γεύσης και διασκέδασης. Το φιλικό περιβάλλον και η φιλοξενία των ανθρώπων της είναι σήμα κατατεθέν της φημισμένης ταβέρνας.

Καθημερινά φτιάχνει νόστιμους μεζέδες και προσφέρει δελεαστικές επιλογές για όλα τα γούστα. Το εκτενές μενού του θα ικανοποιήσει τον καλοφαγά, αλλά και όποιον θέλει να γευτεί ένα-δύο πιάτα ημέρας. Όλα είναι φτιαγμένα από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και πάντοτε με αγάπη και αφοσίωση στις γεύσεις του τόπου μας. Όσο για τον ίδιο τον χώρο της ταβέρνας, εδώ θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Ειδικά τώρα τον χειμώνα, που ανάβει το τζάκι, προσφέρει μια όμορφη, χαλαρή ατμόσφαιρα.

Σημείωσε ότι προσφέρει μουσικές βραδιές Παρασκευή και Σάββατο με ζωντανή, ποιοτική μουσική για να απολαμβάνει η παρέα το νόστιμο φαγητό της ταβέρνας.

Ο ΜΕΖΕΣ
Στο Μαντρί, απολαμβάνεις τον μεζέ (€16/άτομο) με τα όλα του, γιατί ό,τι σου φέρνει στο τραπέζι είναι φτιαγμένο με μεράκι. Από το φημισμένο του κοτόπουλο σουβλάκι μέχρι τα γευστικά φρέσκα σαλιγκάρια γιαχνί, τις νόστιμες μελιτζάνες κουρκούτι, το στιφάδο αλλά και το μαλακότατο χοιρινό σουβλάκι. Και, βεβαίως, σου δίνει επιλογές να διαλέξεις συγκεκριμένα πιάτα από το πλούσιο μενού του. 

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟΝ
Μαζί με τους άφθονους μεζέδες της ταβέρνας πιες καλό κρασί και απόλαυσε ρεμπέτικο-λαϊκό τραγούδι που παίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Στο Μαντρί η φιλική εξυπηρέτηση και η ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να απολαύσεις με την παρέα σου μια ποιοτική διασκέδαση.

INFO:
(22252282) Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 27, Στρόβολος, Λευκωσία. Δ-Σ από τις 18.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close