Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία ξεχωριστή ταβέρνα, που κλέβει τις εντυπώσεις

Αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις, σε μία φημισμένη ταβέρνα

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019

Η πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων της φημισμένης ταβέρνας Βλάχος, στην περιοχή του παραλιακού μετώπου της Ορόκλινης, είναι η εγγύηση ότι εδώ πρόκειται να φας αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις και να απολαύσεις κυπριακή φιλοξενία.

Ο μεζές με τα σπιτικά ορεκτικά, που είναι φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, και τα κυρίως πιάτα, που έχουν μαμαδίστικη φιλοσοφία, είναι το μεγάλο ατού της ταβέρνας.

Από το αρνάκι κλέφτικο με πατάτες, το θρυλικό κουνέλι μέχρι τα χοιρινά μυαλά με ντομάτα και τα κεφτεδάκια με πλιγούρι, όλα θα σε εντυπωσιάσουν με τη γεύση τους. Το ίδιο νόστιμα και καλοψημένα είναι τα αρνίσια παϊδάκια, τα χοιρινά σουβλάκια, τα σουβλάκια κοτόπουλου, καθώς και οι μυρωδάτες σεφταλιές που συμπεριλαμβάνονται στον μεζέ ή τα απολαμβάνεις σε μερίδα. Και δεν μένει εδώ…

Ο Βλάχος σερβίρει και ψαρικά, όπως φρέσκια τσιπούρα και γαρίδες μαριναρισμένες με κυπριακά βότανα.

Ο ΜΕΖΕΣ
Αν παραγγείλεις τον μεζέ (€18/άτομο), μπορείς να τον απολαύσεις στον όμορφα διακοσμημένο εσωτερικό χώρο της ταβέρνας, καθώς και στους άνετους εξωτερικούς χώρους της με τα μοντέρνα σκέπαστρα, τα οποία μετακινούνται. Στη χαλαρή, ήρεμη ατμόσφαιρα του Βλάχου, παρέες και οικογένειες απολαμβάνουν τη νόστιμη κουζίνα και τις σπεσιαλιτέ που φτιάχνει στις πιο λογικές τιμές. 

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟΝ
Ο γλυκύτερος επίλογος σίγουρα θα γραφτεί από τα χέρια της κυρίας Μαρίας, που θα σε δελεάσει με τα υπέροχα, γεμιστά με αμύγδαλα μπακλαβαδάκια της. Γι’ αυτό, αφού πρώτα απολαύσεις τον μεζέ ή το κυρίως που παρήγγειλες, άφησε χώρο για το σπιτικό γλυκό που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία σου στον Βλάχο.

INFO:
(24644244) Καντάρας 10, δρόμος Λάρνακας-Δεκέλειας. Δ-Κ 18.00-24.00 (Κ ανοιχτή και μεσημέρι).

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close