Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Θέατρο Ριάλτο!

Το Θέατρο Ριάλτο σε γιορτινούς ρυθμούς!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019

Οι γιορτές πλησιάζουν και το Θέατρο Ριάλτο έχει στολιστεί και προσαρμόσει  αναλόγως το πρόγραμμα του! Η μαγεία και το γιορτινό χρώμα των ημερών ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου και μας ταξιδεύει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Αρχή στις γιορτινές εκδηλώσεις κάνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η παράσταση And so ….. this is Christmas. Η  Χορωδία  των Ονείρων και η Ελένα Σολέα παρουσιάζουν εκατό άτομα επί σκηνής με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία των Ονείρων και η σχολή χορού Dance Studio Marina Kyriakidou. Μια παράσταση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια του ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Ακολουθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, η οποία μας καλεί να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα εξαίσιο πρόγραμμα σε έργα των J. Rutter και Χρίστου Σταυρινίδη. Συμμετέχουν οι χορωδίες Cantus Novus, Παιδική Χορωδία της Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή και Opus Choralis.

Το Μουσικό Σχολείο Λεμεσού Μάριος Τόκας, συνεχίζει την ετήσια παράδοση του με ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τα Μουσικά του Σύνολα. Τη διδασκαλία του προγράμματος και τη διεύθυνση των Συνόλων έχουν αναλάβει οι διδάσκοντες καθηγητές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, η Kyrenia Opera της Νέας Υόρκης επιστρέφει στην Κύπρο με τη διαχρονική χριστουγεννιάτικη ιστορία Ο Αμάλ και οι Νυχτερινοί Επισκέπτες, μια από τις πιο προσιτές και ευχάριστες όπερες του Menotti, που επιτυγχάνει να προσελκύσει θεατές όλων των ηλικιών πιο κοντά στον μαγευτικό κόσμο της όπερας. Πρωταγωνιστούν η δεκατριάχρονη Janki Namboodiripad στον ομώνυμο  ρόλο και η σοπράνο Ζώη Νικολαΐδου στον ρόλο της μητέρας. 

Το Θέατρο Ριάλτο όχι μόνο κλείνει σε γιορτινούς ρυθμούς το 2019 αλλά φρόντισε ώστε και η είσοδος του 2020 να γίνει σε μια ανάλογη γιορτινή ατμόσφαιρα με εκδηλώσεις που αποτείνονται σε όλη την οικογένεια. 

Αρχή στο 2020 γίνεται την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου  με το κλασικό αριστούργημα Coppélia από το Royal Ballet σε χορογραφία Ninette de Valois και μουσική Léo Delibes. Η υπέροχη και κωμική ιστορία της Coppélia  είναι μια τρυφερή ιστορία αγάπης, που ανήκει στον πολύ μικρό κύκλο των μπαλέτων του 19ου αιώνα που επέζησαν χωρίς καμία διακοπή στην πορεία τους. To σκηνικό του Osbert Lancaster ζωντανεύει το πολύχρωμο παραμύθι, έχοντας ως μαέστρο τον Barry Wordsworth. Σε μαγνητοσκοπημένη προβολή από το Royal Opera House.

Αμέσως μετά, στις 4 και 5 Ιανουαρίου ακολουθεί ο «αιώνιος έφηβος» André Rieu με την παράσταση André Rieu - 70 Years Young. Ο André γιορτάζει τα γενέθλια του και προσκαλεί το ακροατήριο του σε όλο τον κόσμο σε μια γιορτινή μετάδοση, στην οποία επέλεξε  μουσικούς σταθμούς από την λαμπρή καριέρα του. Μια μοναδική γιορτή,  ένα απίστευτο ταξίδι σε όλο τον κόσμο, στις πιο εκπληκτικές συναυλίες του André Rieu, όπως το Schönbrunn της Βιέννης, το Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης και το Concert Coronation στο Άμστερνταμ.


Θέατρο Ριάλτο 
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45
E-ticket: www.rialto.com.cy
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close