Μη χάσετε , Μουσική

15+1 γιορτινές συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Δεκέμβριο

Όλες οι live εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσεις αυτό τον μήνα!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δεκέμβριος, ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου κατέθεσε κι αυτό σημαίνει διασκέδαση και μπόλικες εξόδους. Οι επιλογές πολλές, αφού τα μαγαζιά επιστράτευσαν γνωστά ονόματα του μουσικού πενταγράμμου ώστε να σε βάλουν ακόμη πιο πιο πολύ μέσα στο γιορτινό κλίμα και να γεμίσουν τα βράδια σου με ήχους και μελωδίες.

Onirama
Η δυναμική, αγαπημένη ελληνική μπάντα Onirama, με τον frontman Θοδωρή Μαραντίνη, έρχεται στο AMARA για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Γιορτάστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τους Onirama στο εντυπωσιακό Ballroom του AMARA και διασκεδάστε με έναν εορταστικό μπουφέ, καθώς και εξαιρετικά γλυκά και τυριά! Το διεθνές μενού, που θα ακολουθήσει στη συνέχεια, θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Απολαύστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πολυτελή και αιθέρια ατμόσφαιρα του AMARA, σηκώστε ένα ποτήρι σαμπάνια για το επόμενο έτος και χορέψτε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο πάρτι που θα στηθεί Ballroom. Υποδεχθείτε το νέο έτος με την καρδιά σας γεμάτη χαμόγελα, χαρά και αγάπη.
>> Τρίτη 31 Δεκεμβρίου,  «ΑΜΑΡΑ Ballroom», Λεμεσός. Πληρ. 25442253.

Melisses 
Το No1 ελληνικό συγκρότημα, MEΛISSES, επιστρέφει στο νησί μας για μια και μοναδικ;h εμφάνιση ανοίγοντας το χορό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Mια εμφάνιση που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. 
Έχοντας στις αποσκευές τους όλες τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει εδώ και περίπου μια δεκαετία, αλλά και νεότερες όπως τα τραγούδια «Κρυφτό» και «Δεν έχω ιδέα», αλλά και το «Ένα λεπτό», που κυκλοφόρησε ο Χρήστος Μάστορας σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μπάση πριν από λίγο καιρό, οι Μέλισσες ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν.
>> Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, «Pavilion Hall», Λευκωσία,  20.30. Πληρ. 99930230

Γιάννης Πλούταρχος 
Μια πολύ δυναμική χρονιά θα είναι η φετινή για τον Γιάννη Πλούταρχο και αυτό φάνηκε, ήδη, από το ξεκίνημα του φθινοπώρου με τη νέα του κυκλοφορία, το τραγούδι «Μη μιλάς» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό του.
Τώρα, η επιτυχία συνεχίζεται και στις ζωντανές εμφανίσεις του, αφού ο τραγουδιστής κατεβαίνει στο νησί μας, αυτή τη φορά για ένα απόλυτα γιορτινό Μαστίχομα.
Ένα απογευματινό χριστουγεννιάτικο πάρτι, που δεν ξανάγινε με live clubbing εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου. 
«Ο άνθρωπος σου», «Κρυμμένα μυστικά», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Πάει λίγος καιρός», «Αχ κορίτσι μου», «Τι σταυρό κουβαλάω», και «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο», είναι μόνο μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες που θα ακούσουμε ζωντανά σ' αυτήν την πολύ ξεχωριστή εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου. 
>> Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, «Pavilion Hall», Λευκωσία, 17.00. Πληρ.96330230.

Γλυκερία 
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό “η φωνή της Ελλάδας”. Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές της εμφανίσεις ξεσηκώνει και ενθουσιάζει  το κοινό με τα τραγούδια της, προσφέροντας αυθεντική ψυχαγωγία, με τη γνησιότητα και τη ζεστασιά που την διακρίνει.
Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα - παραδοσιακά, τις διασκευές που έχει κάνει στα τραγούδια «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» και «Θάλασσες» (Μάριου Τόκα - Σαράντη Αλιβιζάτου) που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα, όπως επίσης δύο πιο πρόσφατες, στα τραγούδια «Να συμβεί» (Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ελεάνας Βραχάλη) και «Δεν έχω πια δικαίωμα» (Αντώνη Βαρδή - Βασίλη Γιαννόπουλου), που είχε τραγουδήσει παλιότερα, αλλά και όλες τις επιτυχίες της. 
Πλαισιωμένη από μια ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς και με τους Κούλη Θεοδώρου και την Χριστιάνα Γαλιάτσου, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. 
>> Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου «Μέγαρο, Ξυλοφάγου», Λάρνακα, 21:00. €20,00 & €15,00 Πληρ.96 490157 / 96 490158

Άννα Βίσση 
Πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με το Σοφία για τα Παιδιά, η Άννα Βίσση έρχεται στην Κύπρο για μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, στις 11 Δεκεμβρίου. Αφορμή, αυτή την φορά είναι η συμπλήρωση των 10 χρόνων του Σοφία όπου η αγαπημένη καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη βραδιά. 
Η σχέση της Άννας με το Σοφία ξεκίνησε το 2011 όταν πρωτοπήγε στην Κένυα για να δει από κοντά και να ενημερωθεί για τη δράση του Οργανισμού στην Αφρική. Όπως η ίδια έχει παραδεχθεί: «Συνδέομαι συγκινησιακά με το Σοφία για τα Παιδιά. Εκείνο το ταξίδι στην Κένυα ήταν έντονο, με πολλά σημεία αναφοράς. Δεν μπορώ παρά να νιώθω περηφάνια και τιμή που είμαι πρέσβειρα ενός τέτοιου σκοπού που στόχο έχει να βοηθήσει παιδιά τόσο στην Αφρική όσο και στην πατρίδα μου. Και χαίρομαι που αυτή η προσπάθεια βρήκε υποστηριχτές τόσο τους εκατοντάδες εθελοντές όσο και τους χιλιάδες φίλους που όλοι έχουν σκοπό να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν».
Έχοντας μαζί της την υπέροχη μπάντα της αποτελούμενη από εξαιρετικούς σολίστες, η Άννα, σε αυτή την μουσική παράσταση όπου τραγουδάει αφιλοκερδώς, θα «ξετυλίξει» αριστοτεχνικά τις πιο αγαπημένες της στιγμές από μια μουσική διαδρομή 45 χρόνων αντλώντας από όλο το εύρος της προσωπικής δισκογραφίας της και όχι μόνο. Στο tracklist συμπεριλαμβάνονται, ανάμεσα σε άλλα, και τα κομμάτια απ’ τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Ηλιοτρόπια» με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.
>> Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου «Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας», Λευκωσία, 20.30. €30 & €35 & €40 & €45. Πληρ. 22797979 

Στέλιος Ρόκκος 
Ο Στέλιος Ρόκκος, ο ταλαντούχος Ελλαδίτης καλλιτέχνης, ήρθε στην Κύπρο για να μας ξεσηκώσει με την υπέροχη φωνή του, τις επιτυχίες και την ενέργειά του πάνω στη σκηνή.
Σμαράγδια και ρουμπίνια”, “Όσο έχω εσένα”, “Πόσο ακόμα” κ.ά. αγαπημένα τραγούδια στη σκηνή του Theama Venue στη Λεμεσό.
Για 2 ακόμη επεισόδια σε 2 Κυριακές, που ξεκινούν νωρίς στο Theama Winter Venue 
Σε ένα μουσικό ταξίδι που θα σας συνεπάρει, με κάθε επεισόδιο να είναι και μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, με τον αυθεντικό ερμηνευτή, Στέλιο Ρόκκο. 
>> Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, «Theama Venue» , Λεμεσός, 20.00. Πληρ. 7000 4711
>> Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, «Theama Venue», Λεμεσός, 20.00. Πληρ. 7000 4711

Μιχάλης Χατζηγιάννης 
Ο αγαπημένος Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο Elysium για να “μετρήσει αντίστροφα το χρόνο” για να πούμε αντίο στο χρόνο που μας πέρασε και να καλοσωρίσουμε νέα χρονιά. 
Ένα gala με μοναδικές μελωδίες και υπέροχα τραγούδια στην  αίθουσα του Basilica Ballroom του Elysium.
>> Τρίτη 31 Δεκεμβρίου,  «Elysium Hotel», Πάφος, 20.30. Πληρ. 2684 4444

Ρένα Μόρφη 
Το Vinylio Wine Etc διοργανώνει ένα Χριστουγεννίατικο πάρτι γεμάτο μουσική αυτή τη φορά στην έντεχνη Ροκ Μουσική Σκηνή Πέραμα γιατί πέρα απο την Ελένα Σολέα, Ευθυβουλο Θεοχάρους, Δημήτρη Σουρουλλά και τους καλεσμένους μουσικούς τους σ αυτό το πάρτυ θα τραγουδήσει και η Ρένα Μόρφη.  
Ένα πάρτυ γεμάτο μουσική, καλό φαγητό, διαλεκτά κρασιά και ποτά, αγκαλιές, χαμόγελα, 
>> Τρίτη 24 Δεκεμβρίου,  «Μουσική Σκηνή Πέραμα», Λεμεσός, Πληρ. 99300430

Μιρέλλα Πάχου 
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου η Μιρέλα Πάχου θα μας κρατήσει συντροφιά σε μια μοναδική εμφάνιση στο Πλατώ.
Μαζί της: Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης: ηλεκτρικό μπάσο, Παύλος Λογαράς: τύμπανα.
>> Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου,  «Πλατώ», Πάφος, Πληρ. 26951800

Μίλτος Πασχαλίδης 
Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στις 19 Δεκεμβρίου στο Ravens Music Hall για να μας ταξιδέψει μαζί με τις “Κακές συνήθειες”, το “Παραμύθι με λυπημένο τέλος”, το “Στα είπα όλα”, τις “Πεθαμένες καλησπέρες”, αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών εργασιών. Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα παρουσιάσει επίσης και καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια απ τον δίσκο που ήδη ετοιμάζει στο στούντιο σε ποίηση Μάνου Ελευθερίου, Άλκη Αλκαίου, Οδυσσέα Ιωάννου κ.α. και μουσική δική του και του Θάνου Μικρούτσικου.
Μαζί του οι μουσικοί:
Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά
Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν
Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο
Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα
Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο
>> Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, «Ravens Music Hall», Λεμεσός, 22.00. €20 Πληρ. 99614100

Θάνος Καλλίρης και All Girls Live Band
Το Ipsonas Christmas Wonderland, στοχεύει να σε βάλει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο κλίμα επιστρατεύοντας στις 13 Δεκεμβρίου τον Θάνο Καλλίρη και τη Γυναικεία του παρέα. 
>> Παρασκεύη 13 Δεκεμβρίου,  «Πλατεία Δημαρχείου Ύψωνα», Λεμεσός, 21.00. €5 & €15. Πληρ. 25397169

Μπλε & Prospectus
Οι Μπλε ενώνουν τις δυνάμεις με ένα ένα από τα πιο καταξιωμένα κυπριακά συγκροτήματα, τους Prospectus για μια ακόμη μια μεγάλη συναυλία με ποπ-ροκ στοιχεία και έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ ήχους.
>> Παρασκεύη 13 Δεκεμβρίου,  «Savvino Live», Λάρνακα, 22.30. €15 & €20. Πληρ. 96617309 / 24657013

Χρήστος Δάντης 
Ο Χρήστος Δάντης τραγουδά στις 26 Δεκεμβρίου στα Αντίπεινα Live και μας ταξιδεύει πίσω στα 90’ς με τις μοναδικές τους επιτυχίες 
"Για μένα αυτό, είναι ένα τσιγάρο δρόμος..." "Το παλιό μου παλτό", "Κομμάτια"," Ένα τραγούδι ακόμα", " Πάει η αγάπη μου", και άλλα πολλά 
Επιτυχίες του από τα 90's μέχρι και σήμερα σε συνδυασμό με ένα ανατρεπτικό λαϊκό πρόγραμμα θα μας παρασύρουν και θα μας διασκεδάσουν μέχρι το πρωί! 
>> Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου,  «Αντίπεινα Live», Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 99157577

Magic De Spell
Οι Magic de Spell γιορτάζουν την σαραντάχρονη πορεία τους στον μουσικό χώρο στην σκηνή Ravens στη Λεμέσσο. Η μπάντα που ξεκίνησε ως αγγλόφωνη αλλά εξελίχθηκε σε ένα ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα έρχονται να τραγουδίσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες και να εγκαινιάσουν τη νέα δεκαετία τους, παρουσιάζοντας ζωντανά νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Είμαι» (ποίημα του Ιάσωνα Σταυράκη, 1ο παγκόσμιο βραβείο ποίησης 2018).
Magic de Spell line up:
Γιώργος Λαγγουρέτος - φωνή,
Θοδωρής Βλαχάκης – drums,
Γιώργος Αρχοντάκης – μπάσο,
Δημήτρης Μποτής – keyboards,
Βαγγέλης Θεοδωράκης – κιθάρες
>> Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου,  «Ravens», Λεμεσός, 22.00. €12 & €15. Πληρ. 99614100.

Απόστολος Ρίζος
Στο παραδοσιακό καφενείο Χουζούρι στη Λεμεσό, για δύο εμφανίσεις, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 θα βρεθεί ο Απόστολος Ρίζος.
Πλαισιωμένος από τον Θοδωρή Κουέλη στο κοντραμπάσο & bass effects, ο Απόστολος με τις κιθάρες και τις φυσαρμόνικές του, θα ερμηνεύσει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και τραγούδια σταθμούς από όλες τις χρονικές περιόδους του ελληνικού τραγουδιού.
>>  Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου,  «καφενείο Χουζούρι», Λεμεσός. Πληρ. 99451996.
>>  Σάββατο 14 Δεκεμβρίου,  «καφενείο Χουζούρι», Λεμεσός. Πληρ. 99451996.

Παύλος Παυλίδης & B-movies
Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies μας μεταφέρουν πίσω στην εποχή των ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ με ιστορικά τραγούδια αλλά και πολλά άλλα κομμάτια που αγαπήσε το κοινό απο την μετέπειτα δουλειά τους.
>> Σάββατο 28 Δεκεμβρίου,  «Ravens», Λεμεσός, 22.00. €20. Πληρ. 99614100.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close