Shopping , News

Αυτά είναι τα πρώτα καταστήματα που "κλείδωσαν" στο Metropolis Mall

Μεγάλα εμπορικά ονόματα έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στο νέο mall της Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019

Όπως όλα δείχνουν το νέο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, που αναμένεται να λειτουργήσει στη Λάρνακα, θα είναι έτοιμο πολύ σύντομα να μας υποδεχθεί.

Ο λόγος φυσικά για το Metropolis Mall το οποίο (αν όλα πάνε καλά) θα δεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες πριν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές του 2020.

Αισιοδοξία για αυτό εκφράζουν και τα στελέχη της ιδιοκτήτριας εταιρείας, Acsion. Μάλιστα, έχει ήδη ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των κατασκευαστικών έργων αρκετά γρήγορα και πλέον το έργο εισέρχεται στη δεύτερη φάση της κατασκευής η οποία ανατέθηκε και πάλι στην εργοληπτική εταιρεία Αδελφοί Ιακώβου. Με αυτά τα δεδομένα, δεν θεωρείται απίθανο το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2020.
 
Από εμπορικής πλευράς, σύμφωνα με πληροφορίες των Philenews/Insider, έχουν κλείσει και επίσημα ο πρώτες συμφωνίες με σημαντικούς ενοίκους. Ανάμεσα στους πρώτους που συμφώνησαν, φαίνεται πως είναι ο όμιλος Συμεωνίδης, τόσο με τα καταστήματα Marks & Spencer όσο και τα καφέ Costa Coffee. Επίσης, συμφωνία φαίνεται πως έγινε και με τον Όμιλο Mallouppas & Papacostas η οποία αφορά τα καταστήματα Stradivarius, Mango, Intimissimi, Calzedonia και Tezenis. Επίσης, συμφωνία έχει υπογραφεί και με τα καταστήματα Beauty Line  και Holland & Barrett της X. A. Παπαέλληνας αλλά και με τα Mac και Inglot της Κώστας Παπαέλληνας.
 
Παράλληλα, σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές και με άλλους γνωστούς ομίλους στην Κύπρο, όπως για παράδειγμα με τις υπεραγορές ΑΛΦΜΕΓΑ αλλά και τον Όμιλο Saywear (Zara κτλ).

Επίσης, επαφές γίνονται και για κάθοδο brands που σήμερα δεν υπάρχουν στην Κύπρο και για τα οποία έχει υπάρξει ενδιαφέρον για να έχουν καταστήματα και παρουσία στο νέο εμπορικό κέντρο.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close