Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Μπύρα ΚΕΟ: Υπερήφανος συνδιοργανωτής του MOVEMBER CYPRUS

Η μπύρα ΚΕΟ είναι πολύ περήφανη που βλέπει το MOVEMBER CYPRUS να μεγαλώνει

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019

Πέφτει η αυλαία του MOVEMBER CYPRUS 2019, της φιλανθρωπικής εκστρατείας που συνδιοργανώνει το Round Table 1 Λευκωσίας με την μπύρα ΚΕΟ, μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2013 για την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και συλλογή χρημάτων ενάντια του ανδρικού καρκίνου.

Μαζί με την ΚΕΟ και το RT1, κάθε χρόνο συστρατεύονται όλο και περισσότερες εταιρείες, οργανωμένα σύνολα και χιλιάδες κόσμου ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή. Έτσι, στα πλαίσια του MOVEMBER CYPRUS διοργανώθηκαν σε όλες τις πόλεις διάφορες εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων και της ψυχικής υγείας των ασθενών.

Η μπύρα ΚΕΟ είναι πολύ περήφανη που βλέπει το MOVEMBER CYPRUS να μεγαλώνει. Το 2019, η ανταπόκριση στο κάλεσμα των δύο συνδιοργανωτών ήταν μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία. Άνδρες κάθε ηλικίας μεγάλωσαν το μουστάκι τους για τις 30 μέρες του πιο τριχωτού μήνα του χρόνου, όπως ακριβώς προστάζει το Movember. Έτσι, μαζί με την αγαπημένη μπύρα της Κύπρου και το Round Table 1 Λευκωσίας, έγιναν όλοι ένα, μετουσιώνοντας ουσιαστικά το σύνθημα «Μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου».

Πρωταγωνιστής της φετινής εκστρατείας ήταν το ΜΑΝ VAN, ένα μοναδικό κινούμενο μπαρμπέρικο, που ταξίδεψε ανά το παγκύπριο, ξυρίζοντας χιλιάδες ανδρικά πρόσωπα. Και όπως σε όλες τις μορφές καρκίνου, η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία, οι διοργανωτές διένειμαν κουπόνια δωρεάν αιματολογικής εξέτασης PSA τα οποία το MOVEMBER CYPRUS έχει προαγοράσει για να στηρίξει τους άνδρες της Κύπρου. Και παρ’ όλο που κλείνει η φετινή εκστρατεία, οι δράσεις του MOVEMBER CYPRUS δεν σταματούν με το τέλος του Νοεμβρίου, αφού η συνεργασία της μπύρας ΚΕΟ με το RT1 Λευκωσίας για το Movember θα συνεχίζεται καθ᾽ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close