Shopping , News

Black Friday σε 20 μαγαζιά στην Κύπρο, με σούπερ προσφορές

Οι shopaholics σίγουρα γνωρίζουν για την Black Friday και βρήκαν ήδη τα σημεία όπου θα πάνε να το γιορτάσουν

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019

Ο θεσμός ξεκίνησε το 1932 από την Αμερική και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από πολλές χώρες και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, η οποία χαρακτηρίζεται ως μέρα εκκίνησης της αγοραστικής περιόδου των Χριστουγέννων, εξ ου και τα καταστήματα προσφέρουν «τρελές» εκπτώσεις.

Από νωρίς το πρωί, συγκεντρώνονται εκατοντάδες άνθρωποι έξω από τα μαγαζιά, περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες, για να μπουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να προλάβουν τις προσφορές.

Οι τιμές των προϊόντων πέφτουν δραματικά και σε προκαλούν να τα αγοράσεις.

Φέτος, ημερολογιακά η Black Friday πέφτει στις 29 Νοεμβρίου, και αρκετές εταιρείες στην Κύπρο, λόγω της επονομαζόμενης Black Friday, έχουν ήδη ανακοινώσει προσφορές. Από μεγάλα καταστήματα, εμπορικά κέντρα μέχρι και υπεραγορές ετοιμάζουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις εν όψει του ερχόμενου τριημέρου, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν όσο γίνεται περισσότερους καταναλωτές.

Το Check In τα μάζεψε πιο κάτω 20 από τα μαγαζιά αυτά και σου τα παρουσιάζει:

Public
Το φορτηγό του Public φορτώνει προσφορές και ετοιμάζεται για βόλτα σε όλα τα καταστήματα του απόλυτου προορισμού τεχνολογίας, επικοινωνίας και πολιτισμού. Με μια επίσκεψη στο public-cy.com/BF μπορείς να μάθεις πρώτος όλες τις Black Friday προσφορές! Η αγαπημένη μέρα του καταναλωτή γιορτάζεται στα Public με τεράστια επιτυχία, καθώς το κοινό έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή. Τα καταστήματα που έχουν συνδεθεί με το Black Friday στην Κύπρο επιστρέφουν φέτος και ετοιμάζονται για τις πιο μεγάλες προσφορές! Ανυπομονείς για τηλεόραση, κινητό, κονσόλα, laptop, tablet και πολλά άλλα προϊόντα; Μην ανησυχείς γιατί όλα θα τα βρεις στο Terra Truck των Public! Με 16 μέτρα μήκος, 38 τόνους βάρος, 85 κυβικά μέτρα χωρητικότητα το Τerra Truck του Public έχει μία αποστολή: να ξεφορτώσει όλες τις προσφορές για το φετινό Black Friday! Στα Public ο καθένας μπορεί να βρει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων και να έχει στη διάθεσή του τη μοναδική ποικιλία από ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί: τα τελευταία επώνυμα gadgets, τα πιο trendy accessories, τα κορυφαία videogames, τη μεγαλύτερη συλλογή από βιβλία, laptops, τηλεοράσεις και όλα τα μεγάλα και τα μικρά  που κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, στο αυθεντικό Apple shop των Public οι επισκέπτες θα βρουν εξειδικευμένο χώρο παρουσίασης και πώλησης μιας τεράστιας ποικιλίας προϊόντων Apple.
Στα Public ο πελάτης μπορεί να δει, να περιεργαστεί, να δοκιμάσει και να επιλέξει από την τεράστια γκάμα των τελευταίων κινητών και των πιο όμορφων accessories που κυκλοφορούν στην αγορά.
Μπορείς να ζήσεις αυτή την μοναδική εμπειρία στα έξι καταστήματα του Public σε όλη την Κύπρο. Μπείτε στην ειδική πλατφόρμα του Black Friday στην ιστοσελίδα των Public και μάθετε πρώτοι τις τιμές! Ανυπομονείς για Black Friday τιμές στα αγαπημένα σου προϊόντα; Τι περιμένεις;! Μπες στο public-cy.com/BF και μάθε όλες τις Black Friday τιμές!

PrimeTel
Σε ρυθμούς Black Friday κινείται η PrimeTel, η οποία αποχαιρετά τον Νοέμβριο με μοναδικές προσφορές στις πιο high-end συσκευές της χρονιάς. Ανακάλυψε τώρα τις πιο super προσφορές σε Smartphone, Tablet & Laptop και απόκτησε αυτό που σου ταιριάζει χωρίς σεντ αρχικό κόστος! Δες τα όλα εδώ: https://on.ptl.bz/BlackFriday19

Starbucks Cyprus
Η εμπειρία Starbucks® που αγαπάτε, δεν περιορίζεται μόνο σε μία κούπα καφέ. Εξ ου και συμμετέχουν στη φρενίτιδα του Black Friday… με μία υπέροχη προσφορά. Η Black Friday έρχεται λοιπόν και φέρνει μαζί της 30% έκπτωση σε όλες τις προηγούμενες συλλογές της αλυσίδας καφέ σε μοναδικά θερμός, ποτήρια & κούπες. Ισχύει από 29/11 έως 1/12.

Μαρίνας Λεμεσού
Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο Black Friday ξεκίνησε και η Μαρίνα Λεμεσού ετοιμάζεται να σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία αγορών. Απόλυτα εναρμονισμένη με όλο τον πλανήτη που γιορτάζει αυτή την ημέρα, η Μαρίνα Λεμεσού μπαίνει σε ένα νέο επίπεδο για «ψώνια πάνω στη θάλασσα» με εκπτώσεις και ειδικά πακέτα προσφορών από τα περισσότερα exclusive καταστήματά της. Υψηλής ραπτικής μόδα για άντρες και γυναίκες, αξεσουάρ, κομψά αθλητικά είδη, γκατζετάκια νέας γενιάς, προϊόντα Apple, εκλεκτά προϊόντα οράσεως, εξατομικευμένα ιστιοπλοϊκά ενδύματα και αξεσουάρ, πούρα, κρασιά και διάφορα άλλα ποτά, είναι μερικά από τα προϊόντα που θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σε ειδική έκπτωση Black Friday από τα καταστήματα iStorm, Ralph Lauren, Diesel, Zilli Boutique, PAG Boutique, ΑΒΒΑ Concept Store, Après Ski World, La Plage Marine, Ship 2 Shore, Cigar Lounge και Comar Marine της Μαρίνας Λεμεσού. Την εορταστική ατμόσφαιρα θα εμπλουτίσει το Ράδιο Πρώτο που θα εκπέμπει ζωντανά από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 και ζωντανή μουσική με τους GEON και INNA από τις 19:30 μέχρι τις 21:30 το βράδυ, ενώ απολαυστικά εδέσματα και κοκτέιλ θα συμπληρώσουν τον όμορφο περίπατό σας με θέα τη μαγεία της θάλασσας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com. 

Elma & Fred
Το concept store της πρωτεύουσας, σε καλεί να γιορτάζεις την ημέρα, με εκπτώσεις σε όλα!

MYMALL Limassol
Το MYMALL Limassol, στις 29 Νοεμβρίου, για μια και μόνο ημέρα, αποφασίζει να τα "βάψει μαύρα", ρίχνοντας τις τιμές, αφού για μια ακόμα χρονιά η χριστουγεννιάτικη αγοραστική περίοδος εγκαινιάζεται με Black Friday.

Costas Theodorou
Η BlackFriday, δεν είναι καθόλου Μαύρη Παρασκευή αλλά μια ευκαιρία για να κάνετε δικό σας ό, τι έχετε βάλει στο μάτι, με 20% έκπτωση*! Ξεκινώντας από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, ελάτε στα καταστήματα Costas Theodorou σε όλες τις πόλεις και αποκτήστε αγαπημένα κομμάτια.
*Εξαιρούνται τα TUMI.

Kipling
Black Friday!! Με 50% έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα. Ισχύει από 29/11/2019 - 01/12/2019.

Tezenis
Black Friday στα Tezenis με 20% έκπτωση σε όλα! 
Ισχύει: 29/11/2019 - 01/12/2019

Beauty Line
Total Black! #OFFER. Έκπτωση μέχρι και 50% σε επώνυμες μάρκες καλλυντικών! Η προσφορά ισχύει από 28/11 μέχρι 1/12 σε όλα τα καταστήματα Beauty Line και στο beautyline.com.cy.
*Δεν ισχύει συνδυασμός προσφορών. Ισχύουν όροι και κανονισμοί.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close