Αυτά είναι τα καλύτερα κινητά για το 2019 (λίστα)

Από τα υπέροχα τηλέφωνα Android έως τα τελευταία iPhones, καθώς και μερικές διαφορετικές επιλογές για όσους δεν θέλουν τα πολύ ακριβά κινητά, θα σας οδηγήσουμε στις καλύτερες διαθέσιμες συσκευές στην αγορά με όλα τα υπέρ και τα κατά τους.

Με άλλα λόγια, εδώ είναι τα καλύτερα τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

iPhone 11 Pro Max
Το μεγάλο iPhone οδηγεί τη βιομηχανία κινητών συσκευών από την άποψη της απόδοσης, και τώρα για πρώτη φορά, έρχεται επίσης με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Πλεονεκτήματα:
Βέλτιστη απόδοση
Υποστήριξη λογισμικού υψηλής ποιότητας (~ 5 χρόνια)
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Εντυπωσιακή οθόνη OLED
Εξαιρετική κάμερα, η καλύτερη για βίντεο
Το Face-ID είναι το καλύτερο σύστημα αναγνώρισης προσώπου
App Store με πολλά υπέροχα παιχνίδια + οικοσύστημα

Μειονεκτήματα:
Η Apple έχει υψηλή τιμή εκκίνησης, ακόμα και στα 64GB βάση αποθήκευσης
Οι αναβαθμίσεις σε 256GB / 512GB κοστίζουν πολύ
Η εγκοπή είναι ακόμα εδώ
Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί θύρα Lightning, όχι USB-C
Υψηλό Κόστος επισκευές
Εάν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα και θέλετε ένα iPhone, το iPhone 11 Pro Max είναι το καλύτερο που μπορείτε να πάρετε.

Διαθέτει μια όμορφη οθόνη που τώρα γίνεται πιο φωτεινή και διαθέτει πιο εντυπωσιακά χρώματα, έχει το ταχύτερο τσιπ που χτυπά τον ανταγωνισμό με ένα καλό περιθώριο, και τώρα, τέλος, έχει διάρκεια μπαταρίας στην κορυφή όλων των smartphones που δοκιμάσαμε. Η κάμερα έχει επίσης βελτιωθεί όπως κάθε χρόνο και αυτή τη φορά γύρω από το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό είναι η Νυχτερινή Λειτουργία που σας επιτρέπει να τραβήξετε πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για όλα τα άλλα, αυτό είναι το οικείο iPhone σας: ίδια διασύνδεση iOS, το ίδιο όμορφο οικοσύστημα με υποστήριξη για το Apple Watch, AirPods και ούτω καθεξής. Το μεγάλο πλεονέκτημα του iOS είναι ότι χτυπά το Android από την άποψη της υποστήριξης: συνήθως λαμβάνετε 5 χρόνια ενημερώσεων λογισμικού και το τηλέφωνο συνήθως παραμένει γρήγορο ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης.

Pixel 4 XL
Αν θέλετε την καλύτερη φωτογραφική μηχανή σε ένα τηλέφωνο και την πιο ευχάριστη εμπειρία Android

Πλεονεκτήματα:
Η καλύτερη κάμερα σε ένα τηλέφωνο
Πανέμορφη οθόνη με υψηλή ανάλυση
Θα λάβετε πρώτοι ενημερώσεις Android
Γρήγορη και ομαλή απόδοση

Μειονεκτήματα:
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εντάξει, όχι μεγάλη
Μόλις 64GB αποθήκευση στο βασικό μοντέλο
Δεν υποστηρίζεται το βίντεο 4K60
Το Google Pixel 4 XL έχει τα μειονεκτήματά του, αλλά τελικά, αυτό είναι το καλύτερο Android τηλέφωνο στην αγορά και συμβαίνει επίσης να είναι το τηλέφωνο με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο.

Φέρνει επίσης την τελευταία έκδοση του Android και εγγυάται ότι θα είναι η πρώτη στη σειρά για μελλοντικές ενημερώσεις, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων ανταγωνιστών Android. Η οθόνη 90-hertz κάνει επίσης τη διαφορά: το τηλέφωνο τρέχει απίστευτα γρήγορα και ομαλά.

Αλλά αυτό δεν είναι σίγουρα το τέλειο τηλέφωνο: Το Face Unlock λειτουργεί ακόμα και όταν τα μάτια σας είναι κλειστά και δεν είναι ασφαλές με κανένα τρόπο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι απλά μέση και η αποθήκευση των 64GB δεν είναι αρκετή για ένα τηλέφωνο αυτής της κατηγορίας.

Samsung Galaxy Note 10+
Αν θέλετε μια μεγάλη και όμορφη οθόνη και φροντίδα για το S Pen.

Πλεονεκτήματα:
Κομψό, ελκυστικό σχέδιο
Εντυπωσιακή οθόνη Super AMOLED
Πολύ καλή ποιότητα κάμερας
Επεκτάσιμη αποθήκευση

Μειονεκτήματα:
Η απόδοση δεν είναι τόσο ομαλή όσο θα έπρεπε να είναι
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλή, αλλά δεν είναι αρκετά μεγάλη
Οι ενημερώσεις λογισμικού έρχονται αργά
Αρκετά υψηλή τιμή
Το Galaxy Note 10+ είναι η δύναμη της Samsung που θα πρέπει να πάρετε αν θέλετε μέγιστο χώρο στην οθόνη και αν σας ενδιαφέρει το S Pen. Με εκπληκτική φινέτσα που αντανακλά το φως με όμορφο τρόπο, μια πανέμορφη μεγάλη οθόνη AMOLED, μια επιβλητική αποθήκευση 256GB, υψηλής ποιότητας μεγάφωνα και επιλογές όπως μια υποδοχή κάρτας microSD, είναι το τηλέφωνο για τους power users.

Το νέο UI της Samsung είναι επίσης μια βελτίωση από τις προηγούμενες προσπάθειες UI της εταιρείας, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ καλή (αλλά όχι αρκετά κορυφαία) και το τηλέφωνο υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Η ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής είναι επίσης μια από τις καλύτερες, χωρίς να έχει κάποιες τρομερές δυνατότητες χαμηλού φωτισμού σε σύγκριση με το Google Pixel για παράδειγμα, αλλά έχετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα και τηλεφακό.

OnePlus 7T
Το καλύτερο value for money Android τηλέφωνο

Πλεονεκτήματα:
Το καλύτερο value for money
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, οθόνη 90-hertz
Προσοχή στη λεπτομέρεια, έχει μοναδικές πινελιές όπως διακόπτης σίγασης
Υψηλής ταχύτητας υποστήριξη φόρτισης

Μειονεκτήματα:
Η ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής δεν είναι η καλύτερη
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά ευρείας οθόνης για βίντεο
Δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση
Αν ψάχνετε για την καλύτερη προσφορά για τα χρήματα που θα δώσετε, το OnePlus 7T θα πρέπει να είναι μεταξύ των κορυφαίων επιλογών σας. Παρέχει αρκετή δύναμη και ταχύτητα σε χαμηλή τιμή: το τσιπ Snapdragon 855+, η οθόνη Hertz AMOLED 90 με όμορφα χρώματα, η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η γρήγορη φόρτιση και ο μόνος χώρος όπου θα το πούμε υπολείπεται των προσδοκιών ενός κορυφαίου τηλεφώνου είναι η κάμερα.

Samsung Galaxy S10 και S10 +
Πιο προσιτό από το Note, όμως, έχετε την ίδια κάμερα και απόδοση.

Πλεονεκτήματα:
Κομψό, ελκυστικό σχέδιο
Εντυπωσιακή οθόνη Super AMOLED
Καλή ποιότητα κάμερας
Επεκτάσιμη αποθήκευση
Βύσμα ακουστικών
Ασύρματη φόρτιση

Μειονεκτήματα:
Η απόδοση δεν είναι τόσο ομαλή
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλή, αλλά δεν είναι αρκετά μεγάλη
Οι ενημερώσεις λογισμικού έρχονται αργά​
Υψηλή τιμή
Τα Samsung Galaxy S10 και S10 + είναι δύο από τα ωραιότερα Android τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε σε αυτά τα χρήματα. Διαθέτουν ένα εκλεπτυσμένο γυαλί και μεταλλικό σχεδιασμό, μία από τις καλύτερες οθόνες που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε ένα τηλέφωνο, καθώς και εξαιρετικές κάμερες. Η Samsung είναι μία από τις λίγες εταιρείες που διατηρούν όλες τις επιλογές στο κινητό, έτσι ώστε τα δύο αυτά τηλέφωνα διαθέτουν κάρτα microSD για επέκταση μνήμης, καθώς και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών για όσους το θέλουν.

Το νέο One UI της Samsung είναι επίσης ένα βήμα μπροστά με μερικές ωραίες επιλογές που προστέθηκαν στην κορυφή του stock Android και πλέον υποστηρίζει επίσης την πλοήγηση χειρονομίας. Μικρές ανέσεις όπως η ασύρματη φόρτιση (και η αντίστροφη φόρτιση) είναι επίσης στο κινητό.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό αλλά θέλετε μερικές κορυφαίες προδιαγραφές

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, το Xiaomi Redmi Note 8 Pro στα 240 περίπου ευρώ είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες προσφορές όσον αφορά τις προδιαγραφές και την αξία των χρημάτων που θα δώσετε.

Ξεκινώντας από την όμορφη, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, πηγαίνοντας στην αρκετά καλή απόδοση της φωτογραφικής μηχανής και ολοκληρώνοντας με την εκπληκτική μπαταρία 4500mAh που θα σας κρατήσει δύο ημέρες με μέτρια χρήση, αυτό το τηλέφωνο είναι υπέροχο αν θέλετε να το πάρετε. Το μειονέκτημα εδώ είναι το MIUI το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να συνηθίσετε και μπορεί να έχει κάποια προβλήματα απόδοσης με μερικές εφαρμογές φόντου.

Πηγή: techfreaks.gr

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31