Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα αυθεντικό ταβερνάκι, σου σερβίρει νόστιμα μεζεδάκια και μουσική

Αγαπημένο στέκι της πόλης, μας σερβίρει νόστιμους μεζέδες και καλή ζωντανή μουσική.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2019

Για αυθεντικό, κυπριακό μεζέ θα πας στην Ταβέρνα του Θεοδόση. Βρίσκεται στο χωριό Πάνω Δευτερά στεγασμένη σε ένα γραφικό, διατηρητέο πλίνθινο κτίσμα με πανέμορφη, πετρόκτιστη αυλή, που διατηρεί πολλά παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Η ταβέρνα διαθέτει απίστευτη ατμόσφαιρα και ζεστασιά, ειδικά τώρα τους χειμερινούς μήνες που ανάβει το τζάκι.

Εδώ πρόκειται να απολαύσεις αυθεντική κυπριακή κουζίνα, με ολόφρεσκες και πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες.

Μεζέδες σχάρας, σπιτικά μαγειρευτά της ημέρας, πλούσιες μερίδες, καθώς και όλων των ειδών εκλεκτά μεζεκλίκια με ειδική παραγγελία, όπως: κεφαλάκι αρνίσιο, καραόλους κοκκινιστούς, μανιτάρια του βουνού, αγρέλια με αβγό, 'κκελέ του βου', συκωταριά αρνίσια, γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο, κουνέλι στιφάδο, σούβλες και πολλά άλλα, που ικανοποιούν τις γευστικές προτιμήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών μερακλήδων!

Πολλές επιλογές και για τους φίλους χορτοφάγους, αλλά και για όσους αγαπούν τα παραδοσιακά γλυκά, όπως σπιτικό, φρεσκότατο γαλακτομπούρεκο, ραβανί και γλυκά του κουταλιού.

Ο ΜΕΖΕΣ ΜΑΣ
Ο μεζές του (€17/άτομο) περιλαμβάνει επιλογές σχάρας, καθώς και διάφορα πιάτα ανάμεσά τους: σαλάτα, κάππαρη/παντζάρι, χωριάτικο γιαούρτι, σπιτικό λεμονάτο ταχίνι, σουβλάκι χοιρινό και από κοτόπουλο στήθος, σεφταλιές, βοδινό ή αρνίσιο συκώτι, κρασάτο χοιρινό στα κάρβουνα, παϊδάκια χοιρινά ή αρνίσια και πολλά άλλα εποχικά πιάτα. *Το περιεχόμενο του μεζέ υπόκειται σε αλλαγές ανάλογα με την εποχική διαθεσιμότητα.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟΝ
Τον πλουσιότατο μεζέ του, μάθε ότι μπορείς να τον απολαμβάνεις μαζί με ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή, με παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα και έντεχνα ακούσματα. Την καλύτερη ποικιλία σε πιάτα όλο γεύση και νοστιμιά, στην Ταβέρνα του Θεοδόση τη χαίρεσαι με συνοδεία ποιοτικής μουσικής για απόλυτη διασκέδαση μαζί με την παρέα σου.

INFO:
(22621537) Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, 36, Πάνω Δευτερά, επ. Λευκωσίας. Τρ-Σ 19.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close