7 February 2020
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

“Repaint Your Life”: Επέλεξε τη ζωή που θέλεις να ζήσεις χωρίς φόβο

Ένα happening που θα αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τα δεδομένα της Κύπρου.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2019

“Repaint your life” πάει να πει επέλεξε τη ζωή που θέλεις να ζήσεις χωρίς φόβο, επέλεξε το που μπορείς να φτάσεις.

Αυτό είναι και το μότο του Γιάννη Μιχαήλ, ο οποίος είναι εξουσιοδοτημένος σύμβουλος ψυχικής υγείας και πιστεύει σθεναρά στην δύναμη της ενέργειας. Είναι βιοσυντονιστής και inspirational speaker και ξεκίνησε ήδη της ετοιμασίες για το δεύτερο μεγάλο inspirational event του “Repaint Your Life”. 

Σκοπός του κ. Μιχαήλ, είναι να περάσει στο κοινό το μήνυμα, πώς μπορεί να μεταμορφώσει τους μεγαλύτερους φόβους του σε κινητήριο δύναμη, προς μια επιτυχημένη πορεία και να τους δώσει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να πετύχουν τη ζωή που θέλουν να αποκτήσουν. 

Στο event που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 19.00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εμπνευστεί, να ταυτιστεί, να δει και να ακούσει σημαντικές αληθινές ιστορίες ζωής. 

Ο κ. Γιάννης Μιχαήλ θα υποδεχθεί στη σκηνή, την κορυφαία motivational speaker, καλλιτέχνη και ανθρωπιστή, κ. Muniba Mazari, γνωστή ως «Iron Lady of Pakistan». Μια γυναίκα στα 30, που μετά από μια ζωή γεμάτη δοκιμασίες και ένα δυστύχημα που της προκάλεσε παράλυση στα κάτω άκρα, αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της. Σήμερα, είναι μια γυναίκα δυνατή, μια από τις πιο δυναμικές motivational speakers εν ζωή.

Το event θα χωρίζεται σε 3 μέρη. Στο πρώτο μέρος θα ανοίξει το πρόγραμμα ο κ. Γιάννης Μιχαήλ, θα ακολουθήσει η κ. Muniba Mazari και τέλος θα υπάρξει συνέντευξη επί σκηνής της κ. Mazari από τον κ. Γιάννη Μιχαήλ.  

Το δεύτερο “Repaint Your Life”, είναι ένα μεγαλύτερο event από το πρώτο που παρουσίασε ο Γιάννης Μιχαήλ, στο οποίο καλεσμένη του ήταν η Ιταλίδα καλλιτέχνης Simona Atzori. Μια νεαρή γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς χέρια και είναι μια πολύ επιτυχημένη χορεύτρια και ζωγράφος. 

Στο φετινό event αναμένεται να παρευρεθεί ο διπλάσιος αριθμός ατόμων, και αναμένεται να είναι ένα happening που θα αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τα δεδομένα της Κύπρου.

Ραντεβού την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ.: 99 611400
Facebook: https://www.facebook.com/YiannisMichaelMindset/
Instagram: https://www.instagram.com/yiannis__michael/
Website: https://yiannismichael.com  

Χορηγοί επικοινωνίας: Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το περιοδικό Madame Figaro

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close