Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Τα 3 καλύτερα κοκτέιλ του BACARDÍ Legacy Cocktail Competition

BACARDÍ Legacy Cocktail Competition στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2019

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου τo BACARDÍ Legacy Cocktail Competition, στο Down Town, στη Λευκωσία.

Ο διαγωνισμός του BACARDÍ Legacy προσκαλεί τους πιο δημιουργικούς και φιλόδοξους bartenders, από όλο τον κόσμο, να δημιουργήσουν εύγευστα και εύκολα στο να παρασκευαστούν cocktails, τα οποία έχουν την ευκαιρία να γίνουν κομμάτι της ιστορίας του λαμπερού BACARDÍ Cocktail Legacy και να πάρουν τη θέση που τους αξίζει πλάι στα κλασσικά cocktails, όπως είναι το Original BACARDÍ Daiquirí και το Original BACARDÍ Mojito.

Η διεθνής επιτροπή του BACARDÍ επέλεξε τα 12 καλύτερα cocktails, τα οποία οι bartenders παρουσίασαν στο Down Town ενώπιον τριμελούς κριτικής επιτροπής που αποτελείτο από τον κ Κωνσταντίνο Καπνιάρη, Brand Ambassador at Bacardi Group, την κα. Ελένη Νικολούλια, co-owner at Difford's Guide Greece και τον κ. Ανδρέα Ανδρέου, owner at Taste Lab. Όλοι οι προσκεκλημένοι απολαύσαν μοναδικά Bacardi cocktails μαζί με νόστιμα street food, παρέα με ρυθμούς  που ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη! 

Η κριτική επιτροπή επέλεξε τα τρία καλύτερα cocktails με βάση κριτήρια όπως: το τι ενέπνευσε τη δημιουργία του κάθε cocktail, τη μοναδικότητά του, το πόσο εύκολο μπορεί να παρασκευαστεί, την εμφάνιση και γεύση του αλλά και την τεχνική με την οποία παρουσιάστηκε. Η κριτική επιτροπή, ανέδειξε τους: Άλεξ Αργυρού από το Lost&Found, Κλέλια Αριστοτέλους από το Library και Νατάσα Πέτρου από το Old Market.

Εν συνεχεία οι τρεις bartenders θα διαγνωστούν στον τελικό Κύπρου ενώ ο παγκόσμιος τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, τον Μάιο 2020.

Το BACARDÍ καθώς και όλο το portfolio της Bacardi Limited εισάγει και διανέμει αποκλειστικά στην Κυπριακή αγορά η Laiko Cosmos Trading, η οποία είχε και την ευθύνη διοργάνωσης του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο Down Town.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close