Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Διάσημο εστιατόριο της Λευκωσίας, κάνει εντυπωσιακό reopening

Το reopening του Pralina Experience Στασικράτους, έφτασε και θα αφήσει εποχή!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2019

Τέλος στην αναμονή για το reopening του Pralina Experience Στασικράτους, εφόσον από τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, το πολυβραβευμένο εστιατόριο ανοίγει ξανά τις όμορφες πύλες του, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις μεγατόνων, σε όλα τα επίπεδα.

Τα έργα αναβάθμισης, πεζοδρομοποίησης και εξωραϊσμού της γκλαμουράτης οδού Στασικράτους βαίνουν καλώς, για αυτό άφησε το αυτοκίνητό σου σε έναν από τους τέσσερις και πλέον χώρους στάθμευσης της περιοχής και μπες με το δεξί στον ρετουσαρισμένο και προικισμένο με lounge & bar διάθεση, μπροστινό του χώρο.

Ένας καθόλα μαγευτικός χώρος, που έχει απογειωθεί αισθητικά με άφθονο πράσινο, ζεστών χρωματικών τόνων, καθίσματα και ένα μπαρ που θα γίνει για σένα καθημερινός, must σταθμός.

Η παιχνιδιάρικη και ιδανική για μοίρασμα με τους φίλους, ‘’To share…. or not’’ εδεσματολογική λίστα, η γκάμα από classic and signature cocktails, οι by the glass οίνοι της βραβευμένης λίστας, οι artisanal μπύρες, αλλά και οι ανεβαστικές, με μέτρο, μουσικές επιλογές, που σε συγκεκριμένες βραδιές θα έχουν την υπογραφή καταξιωμένων DJ’s, δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Ο κυρίως, εστιατορικός χώρος στο πίσω μέρος του εστιατορίου, έχει κι αυτός δεχτεί τις εκλεπτυσμένες πινελιές των κορυφαίων, εξ Ελλάδος interior designers, με πιο απαστράπτουσα από αυτές, τη δημιουργία ζεστών, prive χώρων εστίασης, περικυκλωμένων με καναπέδες, αλλά και ενός χώρου με state of the art σύστημα εξαερισμού για όσους θαμώνες επιθυμούν να καπνίσουν.

Από την άλλη ο σεφ Ηλίας Αριστοτέλους και η ομάδα του, που παρέμειναν στις κουζίνες τους όλο το μεσοδιάστημα του υποχρεωτικού, λόγω των έργων της περιοχής, κλεισίματος του εστιατορίου, έχουν δημιουργήσει απίστευτα γευστικές προτάσεις, με υψηλό γαστρονομικό επίπεδο, αλλά και άλλες τόσες που θα αγγίξουν αισθαντικά τον ουρανίσκο των φίλων των dishes of the day, μα και των παραδοσιακών δημιουργικών πιάτων.

Ο άρτι αφιχθείς, επώνυμος φούρνος – σχάρα, Josper, αποτελεί το τελευταίο απόκτημα στις κουζίνες του μαγαζιού και θα ψήσει αριστοτεχνικά τα προερχόμενα από τις καλύτερες φάρμες, βοδινά και όχι μόνο φιλέτα, δίνοντάς τους, αρώματα ξύλου, που όμοιά τους δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.

Όσο για το μεσημέρι, προετοιμάσου να δοκιμάσεις άφθονες γαστρονομικές επιλογές, light πιάτα για όλα τα διατροφοδιαιτητικά παλέτα, αλλά και πιάτα ημέρας, που θα αποφασίζονται σύμφωνα με την εποχή και τις εκάστοτε, γευστικότατες εμπνεύσεις της βραβευμένης ομάδας των σεφ του εστιατορίου. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close