Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Χριστούγεννα ρετρό με... Θάνο Καλλίρη στη Σωτήρα

Φέτος τα Χριστούγεννα στη Σωτήρα θα είναι... ρετρό

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2019

Φέτος τα Χριστούγεννα στη Σωτήρα θα είναι... ρετρό. Ο Θάνος Καλλίρης μαζί με τα Χριστουγεννιάτικά του τραγούδια αλλά και τα τραγούδια που μικροί και μεγάλοι αγαπούν θα μας φέρει πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Με ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα, με επίδειξη μόδας, παρέλαση αλλά και οικολογική συνείδηση, τα Χριστούγεννα στη Σωτήρα θα γίνουν ακόμη πιο μαγικά.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τις 2 το μεσημέρι με παρέλαση παρέα με τη Φιλαρμονική Μπάντα Αρμονία του Δήμου Παραλιμνίου, τον Άγιο Βασίλη και χορευτικά σχήματα να περπατούν στους δρόμους της Σωτήρας και να ξεκινούν από το Δημαρχείο, να περνούν από την οδό 1ης Απριλίου, από την πλατεία Ηρώων, από την οδό Σωτήρος και να καταλήγουν στον χώρο της εκδήλωσης στο Α' Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα από ωδεία, σχολές χορού και τις δημοτικές χορωδίες της Σωτήρας, ενώ από τις 2 μέχρι και τις 4 το απόγευμα τους ρυθμούς θα ανεβάσουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Politia FM, Δόξια Μουτσουρή-Μάου και Ανδρέας Ζαμπάς σε ένα δίωρο μουσικό live link.

Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας με τη συμμετοχή των καταστημάτων ZAKY for Kids, Dorelian, Kosmeo και Motivi. Το fashion show παρουσιάζει ο Ανδρέας Ζαμπάς.

Στις 18:30 θα ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη συναυλία με τον δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη Θάνο Καλλίρη.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μόνο ανακυκλώσιμες ή χάρτινες συσκευασίες σε συνεργασία με το πρόγραμμα "Keep our Sand and Sea Plastic Free" του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close