Πάμε Ταξίδι , Guide

5 τέλεια (και φθηνά) ταξίδια στην Ευρώπη για τον Δεκέμβριο

Ετοίμασε βαλίτσες κι έφυγες για ταξίδι

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2019

Η Βαρσοβία, η Μάλτα, η Μπρατισλάβα, η Πράγα αλλά και το Λονδίνο έχουν αυτή τη στιγμή εισιτήρια (πολύ) κάτω από ό,τι περίμενες για ταξίδια τους επόμενους μήνες. Τι περιμένεις;

Στη Βαρσοβία
Η πρωτεύουσα της Πολωνίας έχει μια μικρούλα παλιά πόλη χάρμα οφθαλμών, εξολοκλήρου ανακατασκευασμένη ακριβώς όπως ήταν πριν την ισοπεδώσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, και αν αυτό δεν είναι ηρωικό, δεν ξέρουμε τι είναι. Έχει, επίσης, υπέροχες βόλτες στις όχθες του Βιστούλα, ένα υπέροχο καταπράσινο πάρκο στο οποίο τριγυρίζουν ελεύθερα σκιουράκια, σούπερ μπαράκια, ενδιαφέροντα μουσεία και φανταστική κουζίνα που δεν θα χορταίνεις να δοκιμάζεις και να ξαναδοκιμάζεις στα εστιατόριά της.
Tαξίψε από την Κύπρο με τη Wizz Air.

Στην Μπρατισλάβα
Η σλοβακική πρωτεύουσα έχει… κορώνα στο κεφάλι της ένα παραμυθένιο κάστρο, και τα πόδια της απλωμένα στις όχθες του Δούναβη. Έχει, επίσης, μια κουκλίστικη, εξ ολοκλήρου πεζοδρομημένη παλιά πόλη, πολλά γοητευτικά κτίρια, όπως το Εθνικό Θέατρο, το Προεδρικό Μέγαρο και ο Καθεδρικός του Αγίου Μαρτίνου, και τέλειες ευκαιρίες για βαρκάδες στον Δούναβη –όπως η διαδρομή ως το ερειπωμένο κάστρο του Devin. Και αν έχεις πολλές μέρες στη διάθεσή σου, μία ώρα δρόμο οδικώς από εδώ βρίσκεται η Βιέννη.
Tαξίψε από την Κύπρο με τη Ryanair

Στην Πράγα
Γνωστή και ως “Χρυσή πόλη”, η Πράγα αποτελεί την πρωτεύουσα της Τσεχίας και μία πιο τις πιο γοητευτικές πόλεις της Ευρώπης. Επισκεφθείτε το Κάστρο της Πράγας που αποτελεί το μεγαλύτερο αρχαίο κάστρο του κόσμου. Υψώνεται επιβλητικά πάνω από την πόλη και σας χαρίζει απλόχερα, μια ειδυλλιακή θέα. Στο χώρο αυτόν, θα έχετε, επίσης, την ευκαιρία να θαυμάσετε πολυτελή παλάτια, ιστορικά μουσεία καθώς και τον Βασιλικό Κήπο.
Tαξίψε από την Κύπρο με τη Cyprus Airways

Στη Μάλτα
Μπορεί να το πήρες χαμπάρι, αλλά με μόλις €30 μπορείς να ταξιδέψεις (μετ' επιστροφής) στη Μάλτα. Μια από τις μικρότερες χώρες της Ευρώπης χωρά στα λιγοστά τετραγωνικά της μερικές πόλεις χάρμα οφθαλμών, περισσότερα από δέκα κάστρα, μια ακτογραμμή που αγγίζει σε μήκος τα 200 χιλιόμετρα και πεντέμισι χιλιάδες χρόνια Ιστορίας, που ζωντανεύει στους αρχαιότερους παλαιολιθικούς ναούς που επισκέφθηκες ποτέ. Επίσης, έχει σχεδόν αιώνιο καλοκαίρι, φανταστική κουζίνα και πάμφθηνες μετακινήσεις.
Tαξίψε από την Κύπρο με τη Ryanair

Στο Λονδίνο
Δεν το περίμενες αυτό. Και όμως. Η Wizzair μας πετά στο Λούτον στις αρχές του ερχόμενου Ιανουαρίου με €50 πήγαινε-έλα. Η βρετανική πρωτεύουσα, θα το ξέρεις σίγουρα αλλά κακό δεν κάνει να το υπενθυμίσουμε, έχει κάτι για όλους: Και μερικά από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου, και καταπληκτικές βόλτες στις όχθες του Τάμεση, το Picadilly Circus και την Oxford Street (για να αναφέρουμε μόνο τις τρεις πρώτες που μας έρχονται στο μυαλό) και νοστιμιές από κάθε κουζίνα του πλανήτη, και υπαίθριες αγορές στο Notting Hill και το Borough, και μια από τις καλύτερες θεατρικές σκηνές του κόσμου στο West End.
Tαξίψε από την Κύπρο με τη Wizz Air

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close