Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε στο νέο talk of the town της πόλης

Ivory All Day Concept:Εκεί όπου οι γεύσεις έχουν κάτι από Μεσόγειο και λίγο από Μέση Ανατολή

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2019

Το τελευταίο διάστημα, περνώντας από την πολυσύχναστη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία, παρατηρούσες έναν οργασμό προετοιμασίας σε ισόγειο νεόκτιστου, εντυπωσιακού κτιρίου. Στοίβες από κουτιά και καρέκλες, stools μέσα στα νάιλον και φωτιστικά σε σχήμα ελεφαντόδοντου να εφαρμόζονταν σε ταβάνια και τοίχους πρόδιδαν ότι πρόκειται για μια νέα άφιξη στο χώρο της εστίασης.

Και το όνομα αυτού… Ivory. Οι τελευταίες πινελιές μπήκαν μόλις προχτές και αφού άνοιξε ήδη για το κοινό, δεν χάσαμε την ευκαιρία και κλείσαμε τραπέζι.

Δύο επιβλητικές, γυάλινες πόρτες ανοίγουν διάπλατα για να μπεις στον εντυπωσιακό του χώρο. Ξύλινες, κάθετες δοκοί επεμβαίνουν σε διάφορα σημεία, ενώ, σιδερένιες διακοσμητικές πινελιές ενισχύουν το ντεκόρ. Το επιβλητικό μπαρ στο βάθος του κεντρικού χώρου είναι ο πρωταγωνιστής και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός είναι διάχυτος παντού. Όπως το λέει και το όνομά του – Ivory, το ελεφαντόδοντο!

Πρόκειται για ένα υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο με πιάτα που ακολουθούν τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής και φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Ανδρέα Ανδρέου.

Από το χειροποίητο, καλοζυμωμένο ψωμί περασμένο σε ξύλινη ράβδο που σου έρχεται με αφράτη φάβα, μέχρι τη σαλάτα με μπιζέλι και κολοκύθα, φέτα και χούμους σε βινεγκρέτ λιαστής ντομάτας, αλλά και οι νόστιμες αλοιφές, όπως λευκός ταραμάς και ταχίνι με παντζάρι και ρόδι, το φουά γκρα με μαρμελάδα μήλου, τα ραβιόλι από ζύμη με μελάνι σουπιάς και γέμιση γαρίδας κι αστακού, είναι όλα ταξίδια σε τόπους που θα ήθελες να περιπλανηθείς και να απολαύσεις.

Και το Ivory, καταφέρνει με το μενού του να σε περι-πλανέψει με τις γεύσεις του!

Μάθε ότι ο all day προορισμός σύντομα θα ανοίγει από το πρωί προσφέροντας καφέδες, θα συνεχίζει το μεσημέρι με μενού που καλύπτει ευρύ φάσμα επιλογών και το βράδυ ήδη σερβίρει το ψαγμένο του μενού μαζί με signature κοκτέιλ.

Τα σαββατοκύριακα θα σερβίρει brunch.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close