Eating News , Εστιατόρια

Ελληνικές γεύσεις και αρώματα, σε ένα εστιατόριο με εξαιρετική τοποθεσία

Στην Πάφο με τις παραλίες και το γραφικό λιμανάκι, οι λάτρεις της Ελληνικής κουζίναςξέρουν ακριβώς πού να στραφούν.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2019

Η ελληνική και κατ’ επέκταση η μεσογειακή κουζίνα κατέχουν εξέχουσα θέση στην καρδιά των Κυπρίων καλοφαγάδων. Δεν είναι τυχαίο που πολλές οικογένειες έχουν ως έθιμο στην εβδομαδιαία τους έξοδο να επισκέπτονται εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα από την ελληνική κουζίνα. Γινόμαστε επιλεκτικοί και ψάχνουμε τον συνδυασμό ιδιαίτερων αυθεντικών ελληνικών γεύσεων και καλή ποιότητα.

Στην Πάφο με τις παραλίες και το γραφικό λιμανάκι οι επιλογές για φαγητό είναι άπειρες…Οι λάτρεις της Ελληνικής κουζίνας που ζητούν την πραγματική εμπειρία ξέρουν όμως ακριβώς πού να στραφούν.

Στο ξενοδοχείο της Louis Hotels, Louis Ivi Mare έκανε την εμφάνισή του από την άνοιξη του 2019, το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις.

Το αγαπημένο ελληνικό εστιατόριο της Λευκωσίας εγκαταστάθηκε και στην Πάφο δίνοντας την ευκαιρία σε ντόπιους και τουρίστες να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις του στην ίδια ποιότητα. Το εστιατόριο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία πάνω στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου και σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο της Κάτω Πάφου καθιστώντας το ως έναν νέο πόλο έλξης για κάθε παφίτη food lover και όχι μόνο! 

Περιστοιχισμένο από την διακριτική πολυτέλεια που προσφέρει το περιβάλλον του πεντάστερου Louis Ivi Mare -εντός του οποίου στεγάζεται το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο-προσφέρει τις πιο αγνές επιλογές σε ελληνική κουζίνα.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και αρώματα και μπορούν να μοιραστούν τις πιο φρέσκες μεσογειακές σαλάτες, ντιπς και ζεστά πιάτα. Ασφαλώς, το γαστρονομικό ταξίδι δεν είναι το μόνο που κερδίζει ο επισκέπτης καθώς στο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με το πρωτόγνωρα εντυπωσιακό περιβάλλον ενός παντοπωλείου μιας άλλης εποχής δίνει τη δυνατότητα για μια ευχάριστη χαλαρωτική εμπειρία. 

Τα πιατάκια με τα γευστικά μεζεδάκια συνδυάζουν το ελληνικό στοιχείο με την γκουρμέ κουζίνα. Στο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο μπορεί να επιλέξει κανείς από το μενού που περιλαμβάνει παραδοσιακά πιάτα όπως κρητικό ντάκο, κολοκυθοκεφτέδες, και κεμπάμπ γιαουρτλού καθώς και ιδιαίτερες συνταγές όπως σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και παστελλάκι, μελιτζάνα ψητή ολόκληρη με φέτα και ταχίνι και μπιφτέκι γεμιστό με καπνιστό μετσοβίτικο τυρί.

Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο στο Louis Ivi Mare είναι το ελληνικό εστιατόριο που δίνει τη δυνατότητα στους ντόπιους αλλά και σε όλους τους επισκέπτες της Πάφου να απολαύσουν πραγματική παραδοσιακή ελληνική κουζίνα σε ένα υπέροχο περιβάλλον.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close