Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ετοιμάσου για ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι με τον Θάνο Στασινό

Το Patio Cocktail bar, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και μας προσκαλεί σε ένα εκλεπτυσμένο γαστρονομικό ταξίδι

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2019

Το Patio Cocktail bar, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και μας προσκαλεί σε ένα εκλεπτυσμένο γαστρονομικό ταξίδι, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, με δημιουργικούς πειραματισμούς με ιαπωνικά συστατικά και περουβιανά αρώματα.

Κυβερνήτης σε αυτό το ταξίδι, ο γνωστός chef Θάνος Στασινός από την Αθήνα, ο οποίος έρχεται να εντυπωσιάσει με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού για τους ταξιδιώτες, εμπνευσμένο από την NIKKEI κουζίνα.

Η ΝΙΚΚΕΙ κουζίνα, αποτελεί προϊόν διασταύρωσης δύο πολιτισμών, της Ιαπωνίας και του Περού, η οποία ξεκίνησε από μετανάστες Ιάπωνες, με προορισμό το Περού, οι οποίοι κατάφεραν να συνδυάσουν τις γαστρονομικές τους συνήθειες με τις  πλούσιες Περουβιανές πρώτες ύλες του τόπου, ακολουθώντας μετά, την FUSION τάση της διεθνούς γαστρονομίας.

Σε αυτό το μενού, θα συναντήσετε μοναδικά πιάτα όπως Tuna Tiradito με μια σως από Soya Passion Fruit, Crab roll με Kizame Wassabi, Nigiri Foie Grass, ShuMai/Κονφί Πάπιας με πέρλες μαύρου σκόρδου και Churrasco Jalapenos με Kimchi butter. Για επιδόρπιο θα απολαύσετε τα παραδοσιακά Churros με maple syrup και παγωτό καραμέλας. Κατά την διάρκεια του δείπνου θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε κάποια από τα κορυφαία κρασιά που προσφέρει το Patio, επιλεγμένα εξαιρετικά από τον chef Θάνο Στασινό σε συνεργασία με την Fereos Fourpoint Distribution.

Τιμή: €70 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων 6 πιάτων και συνοδεία κρασιών.

Βρείτε το Patio Cocktail Bar στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, 1010. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις  και στο τηλ.: 22 664488. 
Facebook.: https://www.facebook.com/patiococktailbar/ 
Instagram.: @patiococktailbar 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close