Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δέκα νέες γεύσεις από Ελλάδα «προσγειώνονται» στο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο

Απολαυστικά παραδοσιακά πιάτα από όλες τις γωνίες της Ελλάδας που θα μείνουν χαραγμένα στον ουρανίσκο

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2019

Νέες γεύσεις που θα μείνουν χαραγμένες στον ουρανίσκο του κάθε λάτρη του ποιοτικού φαγητού, προσθέτει στο μενού του το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο. Το μοναδικό πραγματικό μεζεδοπωλείο της Κύπρου συνεχίζει να ανανεώνεται εμπλουτίζοντας το μενού του με δέκα νέα απολαυστικά παραδοσιακά πιάτα από όλες τις γωνίες της Ελλάδας με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του ακόμη πληρέστερη και μοναδική γευστική εμπειρία.

Το μενού του Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου καταφέρνει με ένα ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάσει την παράδοση με την μοντέρνα κουζίνα, προσθέτοντας γκουρμέ πινελιές σε εκλεκτά πιάτα τα οποία εσωκλείουν την ποιότητα τοπικών προϊόντων, από όλα τα μήκη και πλάτη του Ελληνισμού. Οι πεπειραμένοι σεφ του Ελληνικού, αφού αναζήτησαν τις πιο άρτιες γεύσεις, τις ταξίδεψαν και τις «προσγείωσαν» στην Κύπρο.

Οι δέκα νέες επιλογές περιλαμβάνουν σαλάτες, χορτοφαγικές επιλογές, όπως και όλα τα είδη κρέατος και ψαριού για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα.

Αρχικά, για αυτούς που θέλουν να ξεκινούν υγιεινά ήρθε η supersalad με συστατικά όπως το κινόα, σταφίδες και αβοκάντο. Για τους πιο παραδοσιακούς η Μυκονιάτικη σαλάτα με αγνά υλικά όπως ντοματίνια, κρίταμο και ξινοτύρι θα είναι ότι πρέπει για την αρχή ενός πλούσιου γεύματος. Οι χορτοφάγοι της παρέας, θα απολαύσουν σίγουρα τις πιπεριές παπουτσάκια με φέτα και ντομάτα.

Ελληνική κουζίνα χωρίς ψάρι δεν γίνεται. Έτσι στα νέα πιάτα «βρήκαν» το δρόμο τους οι σουπιές σχάρας και η τηγανιτή μαρίδα. Στις δέκα νέες γεύσεις από Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε οι επιλογές του κρέατος. Συκώτι σουβλάκι στη σχάρα, βοδινό rib eye σουβλάκι, κοτοπουλάκι με σως άγριων μανιταριών και ταλιατέλλες με ψαρονέφρι είναι οι νέες γευστικές «αφίξεις» του μενού.

Στο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο θα βρείτε όλες τις γεύσεις φαγητών και ποτών που «μυρίζουν» Ελλάδα, πάντοτε με την σφραγίδα εγγύησης της Louis Hotels, του ομίλου που συνεχώς και εξελίσσει το καλό φαγητό.

Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο προσκαλεί το κοινό να δοκιμάσει τη νόστιμη μεσογειακή κουζίνα του, στο εστιατόριο δίπλα από το Hilton Park στη Λευκωσία, στο ξενοδοχείο Ιvi Mare στην Πάφο αλλά και σε όλα τα Οutlets «Meze By Elliniko» των ξενοδοχείων The Royal Apollonia στην Λεμεσό και St. Elias Resort, Τhe King Jason και Louis Paphos Breeze στην Πάφο.

 

 

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο:

Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον

Τηλ: 77778300 Για online παραγγελίες στο www.toellinikocy.com

 

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close