11 December 2019
Μουσική , Συναυλίες & Events

Η Άννα Βίσση τραγουδά για τα παιδιά που ονειρεύονται

Πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με το Σοφία για τα Παιδιά, η Άννα Βίσση έρχεται στην Κύπρο για μια μοναδική συναυλία

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2019

Πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με το Σοφία για τα Παιδιά, η Άννα Βίσση έρχεται στην Κύπρο για μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, στις 11 Δεκεμβρίου. Αφορμή, αυτή την φορά είναι η συμπλήρωση των 10 χρόνων του Σοφία όπου η αγαπημένη καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη βραδιά. 

Η σχέση της Άννας με το Σοφία ξεκίνησε το 2011 όταν πρωτοπήγε στην Κένυα για να δει από κοντά και να ενημερωθεί για τη δράση του Οργανισμού στην Αφρική. Όπως η ίδια έχει παραδεχθεί: «Συνδέομαι συγκινησιακά με το Σοφία για τα Παιδιά. Εκείνο το ταξίδι στην Κένυα ήταν έντονο, με πολλά σημεία αναφοράς. Δεν μπορώ παρά να νιώθω περηφάνια και τιμή που είμαι πρέσβειρα ενός τέτοιου σκοπού που στόχο έχει να βοηθήσει παιδιά τόσο στην Αφρική όσο και στην πατρίδα μου. Και χαίρομαι που αυτή η προσπάθεια βρήκε υποστηριχτές τόσο τους εκατοντάδες εθελοντές όσο και τους χιλιάδες φίλους που όλοι έχουν σκοπό να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν».

Έχοντας μαζί της την υπέροχη μπάντα της αποτελούμενη από εξαιρετικούς σολίστες, η Άννα, σε αυτή την μουσική παράσταση όπου τραγουδάει αφιλοκερδώς, θα «ξετυλίξει» αριστοτεχνικά τις πιο αγαπημένες της στιγμές από μια μουσική διαδρομή 45 χρόνων αντλώντας από όλο το εύρος της προσωπικής δισκογραφίας της και όχι μόνο. Στο tracklist συμπεριλαμβάνονται, ανάμεσα σε άλλα, και τα κομμάτια απ’ τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Ηλιοτρόπια» με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close