News , Guide

Ο καιρός το σαββατοκύριακο

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2019

Ασθενής χαµηλή πίεση παροδικά επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται από την Κυριακή.

Σήµερα, αρχικά το πρωί, ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα νότια, στα ανατολικά, στο εσωτερικό αλλά και σε ορισµένες ορεινές περιοχές. Αργότερα ωστόσο και µέχρι τις πρώτες απογευµατινές ώρες ο καιρός αναµένεται σταδιακά να βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και στα δυτικά µέχρι νοτιοανατολικοί, µέτριοι και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια θα είναι αρχικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή, κυρίως στο εσωτερικό και θα κυµανθεί γενικά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, αναµένεται µικρή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close