Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Οι 15 καλύτερες εκδηλώσεις για το weekend

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις αυτό το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2019

Υποδεχόμαστε το σαββατοκύριακο με τις καλύτερες εκδηλώσεις. Ετοιμάσου για θέατρο, σινεμά, φεστιβάλ και έξοδο και εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή.  


Το Κουκλόσπιτο
Η Δεύτερη Σκηνή της ΕΘΑΛ παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Ερρίκου Ίψεν, ‘Το Κουκλόσπιτο’. Πρόκειται για ένα έργο-σταθμό στην παγκόσμια δραματουργία, το οποίο παραμένει, 140 περίπου χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα στην Ευρώπη, εξαιρετικά επίκαιρο. Η παράσταση αυτή, σε μία νέα, αιχμηρά σύγχρονη, ελεύθερη απόδοση, καθιστά τα πρόσωπα του έργου ταυτόχρονα θύματα και θύτες κοινωνικών συμβάσεων που τα τραυματίζουν και τα κρατούν εγκλωβισμένα, μέχρι να μπορέσουν να κατακτήσουν έναν βαθμό αυτογνωσίας. Παίζουν: Βασιλική Κυπραίου, Νεοκλής Νεοκλέους, Θανάσης Δρακόπουλος, Φώτης Αποστολίδης, Μυρτώ Κουγιάλη, Μαρία Πόβη, Λεωνίδας Έλληνας. Σκηνοθεσία: Αύρα Σιδηροπούλου.
>> Παρ 15, Σ 16 Νοε (20.30) & Κ 17 Νοε (18.30). Τεχνοχώρος της ΕΘΑΛ, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 25877827.


H κυρά της Ρω
‘Θέλω αντί για ίχνη, να αφήσω μια σημαία. Του ασήμαντου ανθρώπου, του κυριακάτικου τραπεζιού, της αρχαίας χαράς’. Η Φωτεινή Μπαξεβάνη σε ένα συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο κείμενο του Γιάννη Σκαραγκά, που εμπνέεται από την ηρωική φιγούρα της Κυράς της Ρω, μεταφέροντας επί σκηνής μια γυναίκα που κουβαλάει ένα κομμάτι από τις καρδιές και τον χαρακτήρα όλων των Ελλήνων. Η Κυρά της Ρω ανεβοκατεβάζει καθημερινά την ελληνική σημαία στη νήσο Ρω, συμβολίζοντας το κομμάτι της ελληνικής ψυχής που αντλεί δύναμη από τα ελάχιστα. Σκηνοθεσία: Κατερίνα Μπερδέκα. Στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας.
>> ​​​​​​ Παρ 15 Νοε, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com.

Δόκτωρ Γκλας
O Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Αγγέλα Σιδηροπούλου πρωταγωνιστούν στη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος ‘Δόκτωρ Γκλας’ του Σουηδού συγγραφέα Γιάλμαρ Σέντερμπεργκ, που γράφτηκε το 1905. Η Χέλγκα, νεαρή γυναίκα του κατά πολύ μεγαλύτερού της κληρικού Γκρεγκόριους, ζητά από τον γιατρό Γκλας να ‘ανακαλύψει’ ότι πάσχει η ίδια από κάποια γυναικολογική νόσο, έτσι ώστε να ξεφύγει για λίγο από τα συζυγικά της ‘καθήκοντα’. Ο Δόκτωρ Γκλας ερωτεύεται τη Χέλγκα και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο αφόρητη, μέχρι που ο Δόκτωρ παίρνει την απόφαση να σκοτώσει τον αηδιαστικό πάστορα.
>> Παρ 15, Σ 16 (20.30), Κ 17 (18.30), Παρ 22, Σ 23 (20.30) & Κ 24 Νοε (18.30) | Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy και στα Καταστήματα ACS.

Αστέρι στο άπειρο
Η ιστορία τριών παιδιών που διαγνώστηκαν με καρκίνο.Οι αναζητήσεις τους, οι επιλογές τους, ο αυτοσαρκασμός, το χιούμορ, ο έρωτας, η απώλεια, η ευθύνη και η ανάγκη. Σε ένα ταξίδι εκεί που δεν υπάρχει χρόνος, στο "άπειρο", εκεί που τίποτα δεν τελειώνει. Μια ελεύθερη θεατρική διασκευή του βραβευμένου εφηβικού βιβλίου "Το λάθος αστέρι" του John Green. Σκηνοθεσία: Ερμίνα Κυριαζή. Βοηθός σκηνοθέτη: Υακίνθη Μάκκα. Video Art: Άννα Φωτιάδου. Μουσική επιμέλεια: Υακίνθη Μάκκα. Ηθοποιοί: Αναστασία Ζαντή, Γρηγόρης Πετρή, Κωνσταντίνος Σωκράτους, Χάρης Ευριπίδου, Άνδρεα Κάσινου, Ερμίνα Κυριαζή. Φιλική Συμμετοχή: Μιχάλης Παπαδόπουλος, Υακίνθη Μάκκα.
>> Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Νοεμβρίου, Β Δημοτική Αγορά (Θέατρο Ένα), Λεμεσός. Πληρ. 99395970.

Χίλια πλοία
25 ηθοποιοί σε μια ολοήμερη αφήγηση του Τρωικού Πολέμου από την πλευρά των γυναικών. Ένα κείμενο του δυτικού πολιτισμού, που παραδοσιακά αφηγούμαστε ως μια ιστορία ηρωισμού των ανδρών, αποδομείται μέσα από μια χορική αφήγηση γυναικείων χαρακτήρων. Με κύρια αφηγήτρια τη Μούσα της επικής ποίησης, Καλλιόπη, η Βρισηίδα, η Πηνελόπη, η Εκάβη, η Ιφιγένεια, η Κασσάνδρα -και τόσες άλλες- αφηγούνται τη δική τους ιστορία. Είναι μία παραγωγή του ‘ΣΕΖΟΝ-Γυναίκες 2019-2021’. Σκηνοθεσία: Μαγδαλένα Ζήρα, Μαρία Καρολίδου και Αθηνά Κάσιου. Στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας.
>> Κ 17 Νοε, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 11.00. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com.

Xρήστος Θηβαίος
Ο Χρήστος Θηβαίος σε ένα μουσικό ταξίδι από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και τους "Κήπους των ψιθύρων" από την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του. Το πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνει εκτός από το μουσικό του ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι, και ένα αφιέρωμα σε μια άλλη γειτονιά, στα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα. Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου. Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές. Παραγωγή: Cricos productions.
>> Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, Alot, Αγία Νάπα, 22:45-02:30.
>> Σαββατο 16 Νοεμβρίυ, Ravens Music Hall Limassol, 22.00. Πληρ. 99614100. Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: €20.

Μουσικές Ιστορίες - Σόλων Μιχαηλίδης
Ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα σας προτείνει η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με δύο έργα του Σόλωνα Μιχαηλίδη και τρία έργα που ενσωματώνουν ή υποστηρίζουν μια ιστορία. Πλούσια σε συναισθηματικό εύρος, τα έργα In Memoriam και Αρχαïκή Σουίτα του Σόλωνα Μιχαηλίδη φέρουν μια οικεία μελωδική και αρμονική αύρα, καθώς η αισθητική του συνθέτη εμβαπτίζεται στη μουσική κληρονομιά του Βυζαντινού μέλους και της Κυπριακής παραδοσιακής μουσικής. Η σειρά έργων Delibes, Mendelssohn και Kodály θα γαλουχήσει τη φαντασία σας με μουσικές ιστορίες για έναν βασιλιά, μια νύμφη του νερού (H ωραία Μελουσίνη), και μνήμες καλοκαιρινών δειλινών που ζωντανεύουν μέσα από ένα καλειδοσκόπιο μαγευτικών μελωδιών και παλλόμενων ορχηστρικών χρωμάτων. Σόλων Μιχαηλίδης: In Memoriam για έγχορδα, F. Mendelssohn: Die schöne Melusine (Η ωραία Μελουσίνη), έργο 32, L. Delibes: Le roi s’amuse (Ο βασιλιάς διασκεδάζει), Z. Kodály: Καλοκαιρινό δειλινό, Σόλων Μιχαηλίδης: Αρχαïκή Σουίτα για φλάουτο, (άρπα ή) πιάνο και έγχορδα. Μαέστρος: Λίζα Ξανθοπούλου. Υποστηρικτές: Θέατρο Ριάλτο, Δήμος Λεμεσού, Δήμος Λάρνακας.
>> Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Λάρνακα, 20.30. 

 

Gadjo Dilo 
Οι Gadjo Dilo εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή πριν 10 χρόνια παρουσιάζοντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, το «Manouche de Grec». Το σχήμα παντρεύει την τσιγγάνικη jazz παράδοση με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60, δημιουργώντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα συνδυάζει το «ελληνικό» στοιχείο, με αναφορές στην αμερικανική jazz και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου. Τα μέλη της μπάντας ένωσε η κοινή αγάπη για την gypsy jazz παράδοση. Πήραν το όνομά τους από την ομώνυμη ταινία του Tony Gatlif και κατάφεραν στην διάρκεια των δέκα χρόνων ζωής τους, μέσα από τις  διασκευές τους, να κερδίσουν την αγάπη του ελληνικού κοινού. Ύστερα από δύο album με ξεχωριστές διασκευές, με αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σημαντικές συνεργασίες, οι Gadjo Dilo συνεχίζουν με το τρίτο τους album, το οποίο αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος. H μπάντα που έχει γίνει συνώνυμο των ξεσηκωτικών live, θα παρουσιάσει σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Ριάλτο ένα πρόγραμμα με αγαπημένες ρεμπέτικες διασκευές. Το σχήμα αποτελείται από τους: Σωτήρη Πομόνη - κιθάρα, Κώστα Μητρόπουλο - κιθάρα, Γιώργο Ρούλο - κοντραμπάσο, Σέργιο Χρυσοβιτσάνο - βιολί, Γιώργο Τσιατσούλη -ακορντεόν και Ηλιάνα Τσαπατσάρη – φωνητικά. H συναυλία διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Magic Always Happens στο πλαίσιο της οικονομικής του ενίσχυσης.
>> Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο,  20:30. Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45. Εισιτήρια: € 23 / 20, E-ticket: www.rialto.com.cy.
 

 

Εβδομάδα Σοκολάτας στο Four Seasons Hotel
Την πιο γλυκιά Εβδομάδα του χρόνου, αφιερωμένη στη σοκολάτα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Colors Café, του ξενοδοχείου Four Seasons από τις 15 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019. Τα μυστικά της σοκολάτας και των γλυκών απολαύσεων θα ανακαλύψουν οι προσκεκλημένοι δοκιμάζοντας βελούδινες υφές και αρώματα, σε αρμονικούς λαχταριστούς συνδυασμούς πλημμυρισμένους από πραλίνα, καραμέλα, βανίλια, ξηρούς καρπούς και φρούτα. O Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του με έμφαση πάντα στην ποιότητα, την έμπνευση και τη δημιουργία θα ετοιμάσουν για την Εβδομάδα Σοκολάτας ένα ευφάνταστο μενού με εντυπωσιακές σοκολατοδημιουργίες, λαχταριστά γλυκά, παγωτά και απολαυστικά ροφήματα.
>> Παρ 15-Κ 24 Νοεμβρίου, Colors Café, Λεμεσός. 

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στη Λευκωσία
Ο Δήμος Στροβόλου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα φετινά Χριστούγεννα. Και στην πρωτεύουσα αυτό που προαναγγέλλει τον ερχομό των Χριστουγέννων και το γιορτινό κλίμα δεν είναι άλλο από την Παραμυθούπολη Χριστουγέννων! Στο χώρο λοιπόν όπου στήνεται τα τελευταία χρόνια, δηλαδή στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Τροόδους (Φώτα Ορφανίδη), εκεί, στο ίδιο σημείο, και φέτος, από τα μέσα Νοεμβρίου (υπολογίζεται περίπου μεταξύ 15-17 του μήνα) μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας θα στήσει τα παιχνίδια του, για να μας προσφέρει ξεχωριστές στιγμές. Αυτό που αλλάζει φέτος στην Παραμυθούπολη είναι ο διάκοσμος, ο οποίος φέτος θα είναι πιο πλούσιος και λαμπερός, και η ατμόσφαιρα... που θα σε παραπέμπει σε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο χωριό, με σπιτάκι που θα σερβίρουν λιχουδιές, πολλά παιχνίδια και τον Άγιο Βασίλη που θα καταφθάσει από το μακρινό Ροβανιέμι της Φινλανδίας. Και φέτος, πέρα από τα παιχνίδια (καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι του τρόμου, formula one booster και άλλα) που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους, θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστούς Ελλαδίτες και Κύπριους καλλιτέχνες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι ότι τα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, θα είναι λαμπερά, μιας και στη σκηνή θα βάλει φωτιά η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Το πλήρες πρόγραμμα μπορείς να το δεις ΕΔΩ..
>> Παρ 15 Νοεμβρίου-12 Ιαν 2020, Παραμυθούπολη, Στρόβολος, Λευκωσία. 

Boyz Stuff Show 2019
Ξεκινάμε! Το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show επιστρέφει για 16η συνεχόμενη χρονιά στους χώρους της Κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία. Η δυνατή ομάδα του Car.com.cy και της STS Events με κέφι διοργανώνει την καθιερωμένη έκθεση Boyz Stuff Show, για κάθε φίλο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας και με πολλά προϊόντα για τον άντρα. Παράλληλα διεξάγεται και η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου, ενώ θα υπάρχει και εκκίνηση και τερματισμός αγώνα endure Μοτοσικλετών. Φέτος στο Boyz Stuff Show θα υπάρχουν εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σε μερικές βδομάδες. Και όπως άρχισε ήδη να διαφαίνεται, μετά το περσινό ρεκόρ εκθετών, έκτασης και επισκεψιμότητας, φέτος θα έχουμε νέα ρεκόρ! Μην χάσετε λοιπόν το μεγαλύτερο event της χρονιάς στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2019 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.
>> Σ 16 & Κ 17 Νοεμβρίου, Κρατική έκθεση, Λευκωσία.Περισσότερες πληροφορίες για εκθέτες και ιδιώτες στο www.boyzstuffshow.com.

Φεστιβάλ Ζιβανίας στον Πεδουλά
Το κεφαλοχώρι της Μαραθάσας, ο Πεδουλάς, αυτόν τον Νοέμβριο μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε τον τρόπο παρασκευής της ζιβανίας στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 15.00 θα έχουμε την ευακιρία να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό καζάνισμα της ζιβανίας και θα δοκιμάσουμε ζεστή ζιβανία από το καζάνι. Στο χώρο θα πωλούνται επίσης παραδοσιακά προϊόντα αι φρούτα. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα τοπικά μουσεία, να προσκυνήσουν στις εκκλησίες, να περπατήσουν στο μονοπάτι της φύσης που καταλήγει στο εκκλησάκι της Παναγίας της Βορεινής και να περιδιαβούν στα σοκάκια του χωριού. Επίσης θα θαυμάσουν τη θέα από τα διάφορα σημεία του Πεδουλά και θα απολαύσουν το γεύμα τους σε κάποιο από τα εστιατόρια του χωριού. Στην εκδήλωση, τέλος, θα λάβουν μέρος το χορευτικό συγκρότημα και η χορωδία του χωριού, καθώς και το χορευτικό συγκρότημα Αράδιππος-Καροτσέρης.
>> Κυριακή 17 Νοεμβρίου, Λαογραφικό Μουσείο, Πεδουλάς, επ. Λευκωσίας, 10.00-15.00.

3ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας 
Βίωσε τη μαγευτική και μοναδική για την Κύπρο εμπειρία να παρακολουθήσεις τη μεταφορά της Φλόγας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στη Λάρνακα με την οποία θα ανάψει ο βωμός του 3ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή όπου θα παρακολουθήσεις κάτι ξεχωριστό. Μετά την Τελετή Έναρξης θα ακολουθήσει δεξίωση. Η Φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας φτάνει στη Λάρνακα και μετά από λαμπαδηδρομία θα ανάψει τον βωμό του δικού μας Μαραθωνίου την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις Φοινικούδες στις 19.00. Η Λάρνακα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 φιλοξενεί τη μεγαλύτερη και μαζικότερη γιορτή της Κύπρου, τον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει μία μοναδική Τελετή Έναρξης που θα συγκινήσει. Η Φλόγα που μεταφέρει σε όλο τον κόσμο οικουμενικά και διαχρονικά μηνύματα ειρήνης, συνύπαρξης, πολιτισμού, κοινωνικότητας και την υπέρβαση του ανθρώπου για να φτάσει σε κάτι ιδανικό φτάνει στην πόλη μας τη Λάρνακα.Οι αξίες του μαραθώνιου κινήματος μεταφέρονται την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, στη Λάρνακα, με την άφιξη της Φλόγας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, όπου την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας. 
>> Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, Φοινικούδες, 19.00 & Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, Φοινικούδες, Λάρνακα.

Ένα διήμερο αφιερωμένο στο κρασί
Το Σαββατοκυρίακο 16 & 17 Νοεμβρίου με αφορμή την ολοκλήρωση του τρύγου το Οινοποιείο Εκφράσεις διοργανώνει στο χώρο του ενα διήμερο αφιερωμένο στο κρασί. Κατά τη διάρκεια του διημέρου από τις 11:00 έως τις 17:00 τα κρασιά του οινοποιείου θα προσφέρονται δωρεάν για δοκιμή. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, από τις 12:30-14:30 και τις δύο μέρες θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική ενημέρωση απο τον οινοποιό Χρήστο Βασιλειάδη κατα την οποία θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εκτεταμένα όλα τα κρασιά του οινοποιείου συνοδεία εδεσμάτων και με λεπτομερείς αναφορές σε θέματα ενδιαφέροντος γύρω από την προσέγγιση και την κατανάλωση του κρασιού. Το κόστος σημμετοχής στην ενημέρωση ορίζεται στα €10 ανά άτομο και απαιτείται προκράτηση. Ο Νοέμβριος πάντα κρύβει εκπλήξεις στο οινοποιείο. Πάμε να τις ανακαλύψουμε όλοι μαζί.
>> Σ 16 & Κ 17 Νοεμβρίου, Οινοποιείο Εκφράσεις, Χανδριά, Λεμεσός.

Ταξίδι στη μητρότητα
Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών ΠΑΙΔΟλόγιο διοργανώνει την ημερίδα "Ταξίδι στη μητρότητα", ένα ταξίδι που κάθε γυναίκα ονειρεύεται και ανυπομονεί να περάσει. Η διαδρομή είναι υπέροχη και μοναδική, γεμάτη εμπειρίες και διάφορες προκλήσεις. Εσείς είστε έτοιμες για αυτό το ταξίδι; Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου αλλά και η προετοιμασία του ζευγαριού και ιδιαίτερα της νέας μητέρας για το νέο κύκλο ζωής που πρόκειται να αρχίσει. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας καταρτισμένοι επαγγελματίες πρόκειται να ενημερώσουν για αναπτυξιακά στάδια του εμβρύου, προγεννητικό έλεγχο και υπερηχογραφήματα του εμβρύου, διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρακτικά θέματα θηλασμού, επιλόχεια κατάθλιψη και πώς αυτή επηρεάζει τη σύνδεση μητέρας - παιδιού. Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/11/19 από τις 09:00-13:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ και τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Panos Evripidou Foundation. Προπώληση εισιτηρίων μέσω του Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier.  Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Δημάρχου Λεμεσού και πραγματοποιείται με τη στήριξη των βρεφικών προϊόντων Dr. Brown's,  των καφεκοπτείων Coffee Island και των καταστημάτων παιδικών - βρεφικών ρούχων Orchestra. Χορηγοί επικοινωνίας: Το περιοδικό ΟΚ! και το ilovestyle.com.
>> Σάββατο 16 Νοεμβρίου,  Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, 09.00-13.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close