Βιεννέζικα Χριστούγεννα στη Λευκωσία

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις "Ένα Όνειρο Μια Ευχή", σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία στη Κύπρο, διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία "Βιενέζικα Χριστούγεννα 2019" την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συμμετέχουν οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, σοπράνο Χρύσω Μακαρίου, που έχει ως έδρα της τη Βιέννη και ο αυστριακός τενόρος Martin Mairinger πλαισιωμένοι από τα μέλη της γνωστής Ορχήστρας από Βιέννη "Vienna Classic Orchestra".

Συμμετέχουν επίσης στο πλαίσιο προώθησης Κυπρίων Νεαρών Λυρικών Τραγουδιστών και ταλέντων η σοπράνο Μαρία Πουλλή, η Νεφέλη Αντωνίου και η χορωδία του "Μουσικού Εργαστηρίου A Piacere" υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της Νικολέττας Στυλιανού και της Αντιγόνης Φωτίου.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και από τα πιο γνωστά αποσπάσματα της βιενέζικης οπερέτας και μουσικής όπου θα ταξιδέψουν το κοινό σε μία ατμόσφαιρα μαγική.

Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία "Βιενέζικα Χριστούγεννα" πρωτοπραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία το 2015 και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτύχια, μία φορά στη Λευκωσία και μία στη Βιέννη, πάντοτε προς στήριξη του Π.Σ. Ενα Όνειρο Μια Ευχή.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στον Σύνδεσμο Ένα  Όνειρο Μια Ευχή.

Καθολική είσοδος 15 ευρώ

Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο, περιοδικό Check in Cyprus και η εφημερίδα Η Σημερινή της Κυριακής

Προεδρικό Μέγαρο title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • Website:
Στρόβολος, Λευκωσία, Λευκωσία
ΠΕΜ05 ΔΕΚ
20.00.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31