News , Guide

Έρχονται βροχές - Δες σε ποιες περιοχές

Οι περιοχές της Κύπρου που επηρεάζονται από τις σημερινές βροχοπτώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2019

Χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει σταδιακά την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείτε αραιή σκόνη µέχρι και την Παρασκευή το απόγευµα.


Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια µέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα νότια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Σύντοµα αναµένεται να βελτιωθεί.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές ενώ το Σαββατοκύριακο θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close