Eating News , Εστιατόρια

Ένα μαγαζί που σερβίρει νόστιμο brunch, φτιάχνει burger με... σοκολάτα

Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2019

Με το brunch να αποτελεί πλέον εδώ και καιρό μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες του κοινού, τόσο τα σαββατοκύριακα όσο και τις καθημερινές, πολλά είναι τα μέρη που το έχουν εντάξει στο μενού τους, παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή.

Ωστόσο, αυτό που δεν υπάρχει σε όλα αυτά τα μαγαζιά είναι το στοιχείο της πρωτοτυπίας. Ναι, λίγοι είναι αυτοί που τολμούν και μας εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους, προτείνοντάς μας κάτι διαφορετικό. 

Όπως κάνει για παράδειγμα το σχετικά νέο μαγαζί ονόματι Skala που λειτουργεί (από τον περασμένο Ιούνιο) στην περιοχή Αγίου Λαζάρου, δηλαδή στην καρδιά της Λάρνακας, σερβίροντας μας brunch και κοκτέιλ.

Συγκεκριμένα, το μαγαζί που στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό σπίτι της πλατείας, σε έναν πρωτότυπο χώρο, σερβίρει αποκλειστικά από το πρωί νόστιμα και πρωτότυπα πιάτα brunch με όμορφες πινελιές ενώ πιο αργά μεταμορφώνεται σε ένα luxury lounge cocktail bar με ιδιαίτερα cocktail και loung μουσικές. 

Εδώ λοιπόν, ανάμεσα σε πολλά πρωτότυπα και εντυπωσιακά σερβιρισμένα πιάτα, θα απολαύσεις και ένα νέο, λαχταριστό και απόλυτα σοκολατένιο πειρασμό. 

Το Sweet Burger, με λαχταριστή σοκολάτα και φράουλες, σερβιρισμένο μέσα σε ένα μοναδικό donut, με μία μπάλα παγωτού, θα σε ξετρελάνει!

Και τι δε θα δίναμε να είχαμε τώρα μπροστά μας ένα burger, που να στάζει σοκολάτα!

Πληρ. 99 896955.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close