Το Teatro Angelico... περιμένει τον Άγιο Βασίλη

Το Teatro Angelico με μεγάλη χαρά φιλοξενεί τον τραγουδοποιό και παραμυθά Νίκο Χριστοδούλου, σε ένα μουσικό ταξίδι παραμυθιού με τίτλο «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στις 11:00 π.μ.

Πρόκειται για ένα παιδικό μουσικό παραμύθι γεμάτο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και παιδική νοσταλγία.

Περίληψη: Ό Άγιος Βασίλης χρόνια τώρα προσφέρει χαρά και δώρα στα παιδιά... Τι γίνεται όμως όταν αρχίζει να νοιώθει κουρασμένος και εξαντλημένος…; Πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα και να πάει διακοπές… Έτσι φεύγει από το χωριό του μόνος του και πάει κάπου ζεστά και ήσυχα για να ξεκουραστεί. Ξαφνικά όμως κάτι συμβαίνει… και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν…  Θα προλάβει ο Άγιος Βασίλης να επιστρέψει στο χωριό του και στο καθήκον του; Θα τον βοηθήσει κάποιος; Θα τα καταφέρει από μόνος του; Όλα θα φανούν στη διαδρομή…

Προτείνεται σε παιδιά ηλικίας μέχρι 6 ετών και σε όσους νιώθουν ακόμη παιδιά!!

Αφήγηση/μουσική σύνθεση/στίχοι/τραγούδι: Νίκος Χριστοδούλου*
Επίσης ακούγονται τα τραγούδια:
«Τρίγωνα κάλαντα» – ορχηστρικό
«Χριστούγεννα ήρθαν πάλι» – Ζουζούνια
«Η γυναίκα του Άγιου Βασίλη» – Ζουζούνια

Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.
Διάρκεια: 50' 
Γενική Είσοδος: 7 ευρώ (Τα παιδιά κάτω των 2 ετών δεν χρεώνονται)
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 99753388 (περιορισμένος αριθμός θέσεων

*Ο Νίκος Χριστοδούλου είναι τραγουδοποιός, Παραμυθάς και δημιουργός χειροποίητων κατασκευών. Σπούδασε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην Κύπρο και Διοίκηση Επιχειρήσεων με Μουσική παραγωγή στο Derby της Αγγλίας. Έζησε στο εξωτερικό αρκετά χρόνια όπου και εμφανιζόταν σε διάφορα μουσικά στέκια, πράγμα που συνέχισε και στην Κύπρο όταν επέστρεψε το 2013. Παράλληλα με τη μουσική, ξεκίνησε να γράφει και παραμύθια για μικρούς και μεγάλους, όπου κάποια από αυτά έχουν τυπωθεί και σε εφημερίδες. Συνεργάζεται με σχολεία της Κύπρου παρουσιάζοντας μουσική αφήγηση παραμυθιών με την συνοδεία κιθάρας και άλλων μουσικών οργάνων. Συμμετείχε σε διάφορα φεστιβάλ όπως το 1ο Μελένιο παιδικό φεστιβάλ στο χωριό Μελίνη, όπου έγραψε το τραγούδι «Έλα μικρή μου μέλισσα», που καθιερώθηκε και ως το επίσημο τραγούδι. Ακολούθησε το τραγούδι «Σουσού η μέλισσα» το οποίο το έγραψε για τον Παγκύπριο σύνδεσμο μελισσοκόμων Κύπρου, που συνδυάστηκε με την εκστρατεία προστασίας της μέλισσας σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Κύπρου. Τα παραμύθια τον ενέπνευσαν για να αρχίσει και τις χειροποίητες κατασκευές, αποτυπώνοντας εικόνες από πέτρες της θάλασσας, από μαλλί και καρφιά και από διάφορα άλλα υλικά όπως παλιά κουμπιά, πιάτα, κουτιά από ξύλο, κουτάλες και άλλα και από το 2017 διατηρεί τη δική του επιχείρηση με την επωνυμία «Δον Κιχώτης».

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31