News , Guide

Θα επηρεάσει και την Κύπρο η έντονη κακοκαιρία που αναμένεται στην Ελλάδα;

Θα επηρεάσει την Κύπρο η «Βικτώρια»; Δείτε live την εξέλιξη του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019

Η «Βικτώρια», όπως έχει ονομαστεί, θα φέρει πολλές βροχές στην Αττική, μαζί με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και λασποβροχές στην υπόλοιπη χώρα. 
 
Το βαρομετρικό χαμηλό που φέρνει την κακοκαιρία «Βικτώρια» πλησιάζει από τα δυτικά, προκαλώντας ήδη στο Ιόνιο θυελλώδεις νοτιάδες, η έντασή των οποίων σήμερα θα φθάσει τοπικά και τα εννέα μποφόρ.
 
Ο καιρός, ωστόσο, στην Κύπρο είναι πολύ διαφορετικός, με τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή να μην έχουν ακόμη υποχώρηση. 
 
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, ένα κομμάτι του χαμηλού βαρομετρικού αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο, ωστόσο επειδή δεν θα βρισκόμαστε στο κέντρο του συστήματος δεν αναμένονται έντονα φαινόμενα. 
 
Αναλυτικά, αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και σε κάποιες περιοχές αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Για το Σάββατο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close