Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Θα φτιάξουν τελεφερίκ στα Λουτρά της Αφροδίτης;

Έντονο ενδιαφέρον για το τελεριφίκ του Νέο Χωριού

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2019

O μεγαλόπνοος σχεδιασμός που, όπως αποκάλυψε το PafosNet στις 8 Οκτωβρίου, προωθεί προς τα αρμόδια κρατικά τμήματα η κοινοτική Αρχή Νέου Χωριού για λειτουργία ενός τελεφερίκ που να μεταφέρει επισκέπτες από τα Λουτρά της Αφροδίτης προς το ύψωμα πάνω από τον πολυσύχναστο χώρο, σε μια απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων, προκαλεί έντονο ενδιαφέρον σε πολλά επίπεδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλες τοπικές Αρχές, εκτός Πάφου, αλλά και τουριστικοί παράγοντες και οργανωτές ταξιδίων, ζητούν συνεχώς λεπτομέρειες και πληροφορίες από τον κοινοτάρχη Νέου Χωριού, Ανδρέα Χριστοδούλου Μάχιμο, προκειμένου να ενταχθεί το έργο στα προγράμματα επισκέψεων στην περιοχή ή για να προωθηθούν αντίστοιχες διαδικασίες και σε άλλες περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα.

Η υλοποίηση του έργου αυτού, όπως διαφαίνεται και από τις αντιδράσεις που ακολούθησαν την αποκάλυψη του θέματος από την ενημερωτική ιστοσελίδα της Πάφου, επιβεβαιώνει τη θέση του κ. Μάχιμου ότι θα συντείνει στην εκτόξευση της επισκεψιμότητας της κοινότητας αυτής του Ακάμα, αλλά και των εσόδων της τοπικής Αρχής.

«Και αυτό, αφού θα αποτελεί ένα κράχτη για χιλιάδες επισκέπτες να ανέβουν σε δυσπρόσιτες σήμερα κορυφές για να θαυμάζουν το ηλιοβασίλεμα», τόνισε ο κοινοτάρχης Νέου Χωριού. « Παράλληλα, θα εκμεταλλευθούμε το γεγονός αυτό για την τέλεση πολιτικών γάμων στις υψηλές κορυφές του Ακάμα με θέα που θα κόβει την ανάσα, ενώ θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε εκεί και κάποιο αναψυκτήριο».

Πηγή: PafosNet

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close