Μουσική , Music News

Παναγιώτης Μπουραντώνης: Ένας νέος και πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής μας συστήνεται

Από τη σκηνή του Voice στις πίστες!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2019

Ο Παναγιώτης Μπουραντώνης έγινε ευρέως γνωστός μέσα απ’ το Voice. Και μόνο επί αυτού θέλει να κτίσει ένα όνομα στη μουσική σκηνή. Τη φωνή του.

Ο λαϊκός τραγουδιστής που τράβηξε την προσοχή του "βασανιστείτε" Λευτέρη Πανταζή (αν αυτό λέει κάτι) αυτό τον καιρό βρίσκεται σε πίστες της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης. Η Βόρεια Ελλάδα, όπως λέει, του πάει ιδιαίτερα, αλλά γνωρίζει ότι οι αυθεντικές λαϊκές παρουσίες εκτιμώνται πολύ και στην Κύπρο. Ισως κατέβει στο νησί μας σύντομα.

Παναγιώτη τι λες για τα μουσικά talent show που μας κατακλύζουν και φέτος; Βγάζουν ταλέντα ή απλώς συνιστούν πρόσκαιρη τηλεοπτική διασκέδαση;
Το Voice ηταν μια ωραία εμπειρία αλλά δεν με βοήθησε όσο θα ήθελα. Ξέρεις, όλα αυτά τα show ασχολούνται πλέον περισσότερο με τους γνωστούς κριτές, παρά με τους διαγωνιζόμενους. Όλα είναι χρήσιμα όμως και το κρατάω ως όμορφη ανάμνηση. Εξάλλου, δεν ξεκίνησα από το Voice, τραγουδούσα κάμποσα χρόνια πριν με πολλές συνεργασίες. Τώρα, αυτό που ζητώ είναι σωστές επιλογές.

Ο Λευτέρης Πανταζής σε ξεχώρισε και συνεργάστηκες μαζί του. Δεν είναι τυχαίο.
Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, απλός και λαϊκός. Έχω κερδίσει πολλά από τη συνεργασία μου με τον Λευτέρη, είναι δάσκαλος, τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ φυσικά για την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να βλέπει τη στήριξη, πόσω μάλλον από ανθρώπους με μεγάλη πορεία και αναγνώριση.

Λένε πως η εμφάνιση είναι πλεονέκτημα για έναν ποπ καλλιτέχνη κυρίως. Τώρα τελευταία έγιναν και οι λαικοί πιο μοντελάκια. Βοηθά αυτό;
Φυσικά παίζει ρόλο η εμφάνιση για έναν καλλιτέχνη και πρέπει να προσέχουμε την εικόνα μας.

Θα έβγαζες κάτι πιο τολμηρό προς τα έξω ως εικόνα για να προσελκύσεις κοινό; Ας πούμε μια τολμηρή φωτογράφιση;
Σίγουρα όχι. Δεν με ενδιαφέρουν τα φώτα, τα lifestyle και τα γύρω-γύρω. Αυτό που με νοιάζει είναι μόνο η δουλειά και ο κόσμος. Σέβομαι τη δουλειά μου, τραγουδώντας και μέσα από τη φωνή θέλω να με μάθουν. Απεχθάνομαι τις ίντριγκες.

Θα παραμείνεις στο λαϊκό, ή στο μέλλον θα δοκιμάσεις να βγεις απ' τα νερά σου; 
Αγαπώ το λαϊκό τραγούδι κ εκεί θέλω να βαδίσω. Η δισκογραφία, τα τραγούδια που επιλέγει ο καθ καλλιτέχνης είναι η προίκα του και πολύ σημαντικά για την πορεία του βέβαια.

Πού σε βρίσκουμε αυτό το χειμώνα;
Ετοιμάζουμε νέα πράγματα. Bρίσκομαι Βόρεια, συγκεκριμένα κάνω εμφανίσεις στην Κοζάνη στο Δίχορδο και έχω κάποιες ήδη κλεισμένες στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να ανέβω και μέχρι τώρα περνάω πολύ όμορφα με τον κόσμο εδώ. Είναι η αλήθεια, την Κύπρο την σκέφτομαι εδώ και καιρό. Ξέρω ότι εκτιμάτε τους καλούς λαϊκούς και θα σας κατέβω, είναι βέβαιο, κάποια στιγμή.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close