Πάμε Ταξίδι , Guide

Μια (γλυκιά) κρουαζιέρα στη Μεσόγειο… γεμάτη σοκολάτα

Αναχώρηση από τη Τσιβιταβέκια της Ρώμης με στάσεις σε Γένοβα, Βαρκελώνη, Μαγιόρκα και Κατάνια

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2019

ρουαζιέρα αφιερωμένη στη σοκολάτα και όλες τις γλυκές δημιουργίες, των οποίων αποτελεί βασικό συστατικό διοργανώνεται στη Μεσόγειο.

Γνωστή εταιρεία κρουαζιέρας ανακοίνωσε το νέο ταξίδι σε συνεργασία με το ετήσιο Φεστιβάλ Σοκολάτας, Eurochocolate που πραγματοποιείται στην Περούτζια της Ιταλίας. Ακούγεται σαν αληθινά γευστικό ταξίδι.

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους φιλοξενούμενους μας κι αυτό είναι δυνατό χάρη στις υψηλού κύρους συνεργασίες, όπως με το Eurochocolate» δήλωσε στο Lonely Planet ο Κάρλο Σκιαβόν, για τη νέα κρουαζιέρα που θα αποπλεύσει στις 16 Απριλίου 2020.

«Θα έχουμε για πρώτη φορά εν πλω τη διασκέδαση, τον παλμό και τις γεύσεις του σπουδαιότερου διεθνούς Φεστιβάλ αφιερωμένο στη σοκολάτα», πρόσθεσε.

Οι ταξιδιώτες της κρουαζιέρας θα συμμετάσχουν σε μαθήματα ζαχαροπλαστικής και εργαστήρια από master chocolatiers, μεταξύ άλλων τους Guido Gobino, Enric Rovira και Pierpaolo Ruta.

Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε γευστικές δοκιμές και να μάθουν πώς η σοκολάτα συνδυάζεται με κρασί και διάφορα πιάτα. Θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να απολαύσουν γεύματα με σοκολάτα, κοκτέιλ με σοκολάτα και να πάρουν μέρος σε εκδρομές με θέμα τη σοκολάτα στα λιμάνια που θα δένει το κρουαζιερόπλοιο.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Τσιβιταβέκια και θα περάσει από τη Γένοβα, τη Βαρκελώνη, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και την Κατάνια.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close