Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

My Cooking Box: η άκρως γευστική πρόταση που θα συζητηθεί πολύ

Μαγείρεψε σαν Ιταλός σεφ στο σπίτι σου!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2019

Θες να εντυπωσιάσεις το έτερόν σου ήμισυ, τους κολλητούς σου φίλους ή τους συνεργάτες σου με τις μαγειρικές σου ικανότητες, μα τα βρίσκεις σκούρα;

Αναρωτιέσαι ποια συνταγή να επιλέξεις, πώς θα τη φτιάξεις, μα πάνω απ’ όλα σε βασανίζει η ιδέα του χρόνου που θα ξοδέψεις για να αγοράσεις από την υπεραγορά όλα τα ποιοτικά προϊόντα που χρειάζεσαι για να τη δημιουργήσεις;

Άσε που σκέφτεσαι τι θα κάνεις και πώς θα αξιοποιήσεις τα υλικά που θα περισσέψουν ή το ότι πολύ πιθανόν θα φτάσει η ημερομηνία λήξης τους και θα πεταχτούν στα σκουπίδια.

Όλα αυτά κι άλλα πολλά σε κάνουν να αναβάλλεις το πολυπόθητο ρομαντικό τραπέζι στον δικό σου χώρο και να καταλήγεις πάλι είτε στην πολυδάπανη επίσκεψη σε ένα εστιατόριο είτε να παραγγείλεις take away ή delivery.

Εδώ και λίγους μήνες οι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, με ιταλική καταγωγή δε, Teresa Tortora και ο σύζυγός της Roberto Piona βρήκαν τη λύση στην απαίτησή σου να γίνεις στα γρήγορα chef στο δικό σου σπίτι.

Το πάθος και των δυο για την αγαπημένη όλων ιταλική κουζίνα και η τεράστια εμπειρία τους ως connoiseurs στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, τους ώθησε να λανσάρουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το καινοτόμο My Cooking Box.

Πρόκειται για μια συσκευασία, που περιλαμβάνει όλα ανεξαιρέτως τα υλικά για την ετοιμασία ενός γεύματος για 2-3 άτομα. Μέσα σε 20 λεπτά μπορείς να φτιάξεις μια απίστευτα γευστική συνταγή υπογεγραμμένη από βραβευμένους με αστέρια Michelin chef με την αφρόκρεμα των ιταλικών, artisanal προϊόντων.

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι είτε να επισκεφτείς την άριστα οργανωμένη και εύκολη σε πλοήγηση ιστοσελίδα τους (teresa-roberto.com.cy) και να επιλέξεις κατ’ οίκον παράδοση είτε να πας σε ένα από τα σημεία πώλησης και να αποφασίσεις εκεί, αν το μεσημέρι ή το βραδάκι θες να απολαύσεις ένα Sicilian dinner, μια Pici pasta από την Τοσκάνη, τα Trofiette Λιγουρίας, τα Mezzi Paccheri Campani και όχι μόνο.

Το δεύτερο βήμα είναι να ανοίξεις το κουτί-έκπληξη και να αραδιάσεις στον πάγκο τα εκλεκτά, μεριδοποιημένα μέχρι και το τελευταίο γραμμάριο, ιταλικά προϊόντα, που μέσα σε λίγα λεπτά θα μετατραπούν σε ένα αξέχαστο, γαστρονομικό πιάτο, που θα ανακαλείς γευστικά για καιρό. Ως βοήθεια θα έχεις τις ακριβείς οδηγίες του εγχειριδίου ή του ξεχωριστού για κάθε πιάτο βίντεο.

Είναι μία από τις πιο καινοτόμες γευστικά και γαστρονομικά προτάσεις της φετινής χρονιάς, που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ, μα και θα μπει πρώτη στη λίστα επιλογής δώρων για τα άτομα που αγαπάς.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close